Άρης: Την απόφαση του CAS περιμένουν στο στρατόπεδο του Άρη, για να σχεδιάσουν τη νέα μέρα του συλλόγου, όπως επεσήμανε μέσω του sportdog ο Αλέξης Σαββόπουλος.

Ο καλός συνάδελφος από τη Θεσσαλονίκη, που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ των Κίτρινων, αναφέρθηκε στον Μπούργος, τον Μήτρολγου αλλα και τον Μπαράλες που θα μπορούσε να είχε έρθει στη θέση του τον Γενάρη του 2021.

Ακόμα, σχολίασε την ανάγκη για νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και την ελληνοποίηση του ρόστερ που θα επιδιώξει η διοίκηση.

"Αυτό συμβαίνει στον Άρη με CAS - Θα μειωθεί το μπάτζετ αν... - Έλληνες και πιτσιρικάδες"

Αλέξη, διαπιστώνω μια καλή αύρα στους Κίτρινους για το CAS - Τι παραπάνω μπορούμε να πούμε;

"Υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά μέχρι εκεί. Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε, αλλά δεν αποκλείεται να δοθεί και νέα παράταση. Προς το παρόν υπάρχει ένα θετικό κλίμα στην ομάδα για την απόφαση".

Υπάρχουν πληροφορίες για μειωμένο μπάτζετ τη νέα αγωνιστική περίοδο - Τι περισσότερο μπορούμε να πούμε;

"Με δεδομένο ότι φέτος έγινε μίνι υπέρβαση με παίκτες που χρειάστηκαν λεφτά για να έρθουν, όπως οι Καμαρά, Ιτούρμπε κ.λπ, και σε συνδυασμό με την απόφαση του CAS, οι αποφάσεις για μείωση του μπάτζετ θα ληφθούν αν δεν πετύχει τον ευρωπαϊκό στόχο. Αλλά σίγουρα θα υπάρξει άλλη λογική, δεν θα επιμείνει σε αυτό το μοντέλο, θα ψάξει Έλληνες παίκτες, με μικρότερες ηλικία. Βέβαια για πρωτοκλασσάτους Ελληνες πρέπει να πάει στο εξωτερικό για να τους βρει, αλλά η λογική είναι ότι θα υπάρξει αλλαγή τη νέα αγωνιστική περίοδο".

"Αυτό μέτρησε με τον Μπούργος - Αποτυχημένη επιλογή ο Μήτρογλου - Μπορούσε να είχε πάρει τον..."

Η θητεία Μπούργος μέχρι στιγμής;

"Αυτό που μέτρησε όταν ανέλαβε ο Μπούργος, ήταν συνδυασμός της έλευσης νέου προπονητή και ότι επιστράφηκαν οι έξι βαθμοί. Αυτός ο συνδυασμός είχε φέρει εκείνη την ευφορία. Αλλά οι  αγωνιστικές παθογένειες παραμένουν, ο Άρης δεν έγινε υπερομάδα. Για παράδειγμα το πρόβλημα στο σκοράρισμα παραμένει και, τώρα, καλείται να το διαχειριστεί και ο Μπούργος".

Το κεφάλαιο Μήτρογλου;

"Ακόμα μια αποτυχημένη επιλογή όσον αφορά τους επιθετικούς, ίσως να το έχει μετανιώσει ο Άρης που δεν επέλεξε τότε τον Μπαράλες, που ήταν έτοιμη λύση, και επέλεξε έναν παίκτη που ήταν σε φθίνουσα πορεία. Αποδείχτηκε ότι δεν μπορούσε να προσφέρει. Δεν είναι ότι έφταιγε ο Μάντζιος στη διαχείρισή του, κι ο Μπούργος αντιλήφθηκε γρήγορα ότι δεν θέλει να βοηθήσει τον εαυτό του".

Τέλος, πες μου δύο λόγια για τη συνέχεια των πλέι οφ.

"Από τη στιγμή που δεν κερδίζει εντός έδρας, είναι υποχρεωμένος για μεγάλη νίκη εκτός έδρας προκειμένου να μείνει μέσα στον στόχο του. Έχει ευκαιρία από την Κυριακή, κόντρα σε αντίπαλο όπως η ΑΕΚ που δεν κλείνεται πίσω, να πάρει μια σημαντική νίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανηγυρίζει ο Καρυπίδης - Πολύ σημαντική εξέλιξη για τον Άρη