ΠΑΟΚ: Είναι ένα από τα θέματα που απασχολούν τους Θεσσαλονικείς είναι αυτό του Αντρέ Βιεϊρίνια δεδομένου πως το συμβόλαιο του αρχηγού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Σαφώς υπάρχουν κι άλλες ανοιχτές υποθέσεις, ωστόσο η απόφαση για τον Βιεϊρίνια είναι δεδομένη!

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μισού της σεζόν, σημειώθηκαν συζητήσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Βιεϊρίνια περισσότερο σε μία θεωρητική βάση για το τι μέλλει γενέσθαι. Προφανώς και οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν να δώσουν το λόγο στον αρχηγό προκειμένου να κατανοήσει τι σκέφτεται, τι έχει στο μυαλό του μετά το τέλος της σεζόν, αν προτίθεται να συνεχίσει ή να κλείσει το σπουδαίο και τεράστιο κεφάλαιο της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Από την άλλη και ο Πορτογάλος αρχηγός ήθελε να ακούσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και να αντιληφθεί το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους, πως επιθυμούν να κινηθούν το καλοκαίρι, αν υφίσταται ο ποδοσφαιριστής Βιεϊρίνια στο σχεδιασμό υπό την έννοια πως ο πρώτος λόγος τους ανήκει κι αν και εφόσον δεν υπάρχει τέτοια σκέψη, να προετοιμαστεί για τη δική του επόμενη ημέρα. Ότι μπορεί αυτό να σημαίνει, σε μία τεράστια αλλαγή για εκείνον που απαιτεί πρωτίστως ψυχολογική προετοιμασία δεδομένου πως θα άφηνε μία καθημερινότητα 18 ετών προκειμένου να μπει σε νέα μονοπάτια.

Στις συζητήσεις των δύο πλευρών, ο Πορτογάλος άνοιξε τα χαρτιά του και έδειξε ξεκάθαρη διάθεση να συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο με την υποσημείωση πως αν και εφόσον το σώμα του δεν τον ακολουθήσει, τότε θα αποσυρθεί χωρίς δεύτερη σκέψη. Κάτι που είχε σημειώσει και δημοσίως: «Τη στιγμή που δε θα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, θα σταματήσω…».

Και η αλήθεια είναι πως η σχέση του με τον ΠΑΟΚ, τον Ιβάν Σαββίδη και τον Λουτσέσκου σε συνδυασμό με το γεγονός πως γνωρίζονται καλά μεταξύ τους και μιλούν με ανοιχτά χαρτιά, δεν χωρά παρερμηνείες. Γνωρίζουν καλά πως ο λόγος του είναι συμβόλαιο!

Ένα τόσο σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι του παζλ του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να λείπει από τη νέα σεζόν. Προ ημερών, ο Ζοσέ Μπότο ενημέρωσε τον Πορτογάλο πως υπογράφει νέο συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο!

Μία απόφαση που επικυρώθηκε από την ιδιοκτησία και φυσικά από τον Λουτσέσκου που δεν μπορεί να σκεφτεί πως… υφίσταται ζωή χωρίς τον αγαπημένο του Βιεϊρίνια δεδομένης και της σχέσης που έχουν οι δύο άνδρες.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι οι υπογραφές που θα σφραγίσουν την προεργασία των προηγουμένων ημερών, με τη σημαία να παραμένει στον ιστό της!

Πηγή: sfina.gr