ΑΕΚ: Χωρίς νέα προβλήματα και με την επιστροφή του Αντρέ Σιμόες, που ήταν εκτός λόγω προβλήματος στην ποδοκνημική, συνεχίστηκε την Τετάρτη (13/4) η προετοιμασία της Ένωσης ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για ακόμη μια μέρα οι Ανσαριφάρντ και Στάνκοβιτς που όπως όλα δείχνουν θα βρίσκονται στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.
"Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Αντρέ Σιμόες επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς ακολούθησε θεραπεία, ενώ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ γυμνάστηκε ατομικά. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.30", αναφέρει η ενημέρωση της ΑΕΚ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο