Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς: Στην Αθήνα ήταν τις προηγούμενες μέρες ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Πολωνίας ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τους Σιμάνσκι και Κριχόβιακ, όπου είχε και συνάντηση μαζί τους, ενώ παράλληλα σύμφωνα με όσα δήλωσε βρέθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή, τον Παναγιώτη Κονέ από τον οποίο και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του νέου γηπέδου. 

Σύμφωνα με όσα είπε ο Πολωνός οι άνθρωποι της Ένωσης του μετέφεραν την επιθυμία τους να κρατήσουν τον Κριχόβιακ και μετά το καλοκαίρι όταν και τελειώνει το συμβόλαιο που υπέγραψε με την πρόθεσή τους να είναι να φτιαχτεί μια ομάδα γύρω από τον έμπειρο μέσο.

«Μίλησα με τους παίκτες, αλλά και με τον προπονητή, τον πρόεδρο της ΑΕΚ, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή Παναγιώτη Κονέ, τον οποίο θυμάμαι από το πέρασμά του από τη Serie A με τη Μπολόνια.

Η ΑΕΚ θέλει να χτίσει την ομάδα γύρω από τον Κριχόβιακ. Θέλουν πολύ να τον κρατήσουν περισσότερο, όχι μόνο ως το τέλος της σεζόν. Τώρα ο «Κρίχα» πρέπει να πάρει αποφάσεις. Θα έχει μεγάλες προοπτικές στην Αθήνα σίγουρα. Η ΑΕΚ θα μπει στο νέο της γήπεδο τον Αύγουστο. Θα έχει τις πιο ωραίες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα», είπε ο Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς.