Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αγγλική πρόταση 15 εκατ. σε Ολυμπιακό - Σενάριο για τριπλή πώληση - "Βουίζει" το Λιμάνι για Ελ Αραμπί
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-15 10:00:00

Αγγλική πρόταση 15 εκατ. σε Ολυμπιακό- Σενάριο για τριπλή πώληση - "Βουίζει" το Λιμάνι για Ελ Αραμπί

του Παναγιώτη Νικολάου
Αγγλική πρόταση 15 εκατ. σε Ολυμπιακό- Σενάριο για τριπλή πώληση - "Βουίζει" το Λιμάνι για Ελ Αραμπί

Η αλλαγή μάνατζερ, τα δίχτυα στο Νησί και οι φήμες για τον Μαροκινό! Ποιοι είναι οι παίκτες των Πειραιωτών που έχουν βγει στη βιτρίνα και οι πρώτες πληροφορίες από το εξωτερικό σχετικά με το ενδιαφέρον που υπάρχει. Πόσα χρήματα περιμένουν και τι συμβαίνει με τους Τικίνιο και Ελ Αραμπί;
 

Μεταγραφικό θέμα με τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μπορεί να προκύψει το προσεχές καλοκαίρι, δεδομένου ότι στο Λιμάνι ήδη έχουν κάποιες πληροφορίες που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε κάτι… πιο χειροπιαστό.

Να αρχίσουμε με το πιο hot όνομα, που αυτή την περίοδο στον Ολυμπιακό δεν είναι άλλο από εκείνο του Σισέ! Ο Σενεγαλέζος στόπερ διανύει μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, είναι ο καλύτερος στόπερ της ομάδας με διεθνείς διακρίσεις με την εθνική του (ως βασικό στέλεχός της) και αυτά δεν περνούν απαρατήρητα από τους διάφορους μάνατζερ.

Προφανώς η Γαλλία είναι η αγορά που θα προσελκύσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για εκείνον και, ήδη, υπάρχει η Λιλ που φαίνεται ότι έχει ψηλά το όνομά του στη λίστα της. Αλλά, προφανώς, δεν είναι μόνο η Γαλλία - Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι "ψάχνεται" για την Αγγλία που τα deals είναι διαφορετικά. Η τιμή του φαίνεται ότι βρίσκεται στα 15 εκατ. ευρώ ακατέβατα και, λογικά, η περίπτωσή του μπορεί να αποτελέσει τη μεγάλη πώληση του φετινού καλοκαιριού.

Πλην του Σισέ κινητικότητα υπάρχει και για τον Μασούρα - Κυρίως από ομάδες της Τουρκίας αλλά και της Ιταλίας. Δεδομένα οι Πειραιώτες δεν πουλάνε παίκτη με στάτους βασικούς κάτω από τα 7-8 εκατ. ευρώ, αλλά ένας διεθνής εξτρέμ με την αποτελεσματικότητα του Γιώργου μπορεί να φτάσει σε πολύ υψηλότερο αριθμό! Αρκεί, πρώτα, να υπάρξει επίσημη κρούση για την παραχώρησή του...

Τέλος, είναι και ο... ξεχασμένος Μαντί Καμαρά, καθώς φέτος είναι μέτρια η σεζόν που διανύει. Παρόλα αυτά ας κρατήσουμε σε  μια άκρη του μυαλού μας ότι έχει αλλάξει το γραφείο μάνατζερ που συνεργάζεται. Κι αυτό, προφανώς, δεν το έκανε για να ανανεώσει το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό - Αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και χωρίς μάνατζερ, οι δύο πλευρές έχουν άριστη συνεργασία.

Για να του βρει την πρόταση που δεν βρήκε το παλιό γραφείο το περασμένο καλοκαίρι άλλαξε μανατζερική στέγη, για αυτό μην αποκλείσετε να υπάρχουν εξελίξεις και με τη δική του περίπτωση... 

 

Αναμονή για Ελ Καντουρί, ευκαιρία σε Τικίνιο

Μεγαλύτερη ενεργοποίηση θα έχει στο επόμενο διάστημα ο Τικίνιο Σοάρες, με πιο σημαντικό ρόλο στην 11άδα δηλαδή, καθώς ο Βραζιλιάνος άσος είναι ο,τι πρέπει για τα εκτός έδρας παιχνίδια που πλησιάζουν.

Δεν είναι μόνο οι μάχες που δίνει, αλλά και το γεγονός ότι σκοράρει με συνέπεια και πολλά γκολ του φετινή αγωνιστική περίοδο ήταν σημαντικά για τον Ολυμπιακό. Το ζήτημα είναι κατά πόσο αυτή η ενεργοποίηση μπορεί να σχετίζεται με τον μέλλον του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Γιατί, για όποιον δεν το θυμάται, το συμβόλαιο του Μαροκινού ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Όπως σας έχει αποκαλύψει το Sportdog.gr, οι Πειραιώτες έχουν κάνει μία τεράστια πρόταση στον Μαροκινό για να ανανεώσει ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, όμως ο παίκτης ακόμα δεν έχει απαντήσει και τους ενημέρωσει πως έχει μεγαλύτερη προσφορά στα χέρια του από το Κατάρ. Παρόλα αυτά, το τελευταίο διάστημα έχουν πληθύνει τα δημοσιεύματα για πιθανή παραμονή του, χωρίς όμως να προκύπτει κάτι πιο συγκεκριμένο. Άλλωστε, άμεσα θα υπάρξει νέο ταξίδι του μάνατζέρ του στην Ελλάδα και συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας. Αν σε αυτό βρεθεί και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τότε τα δεδομένα θα αλλάξουν!



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνία Μαρινάκη που... ξεφεύγει από Ελλάδα - Τρελά χρήματα σε Ολυμπιακό - Αλλάζει το μπάτζετ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags