Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο παιχταράς της Βιγιαρεάλ για Ολυμπιακό - "Τρέλανε" και τη Μπάγερν - "Άγγιξε" τα 35 εκατ. ευρώ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-15 20:37:00

Ο παιχταράς της Βιγιαρεάλ για Ολυμπιακό - "Τρέλανε" και τη Μπάγερν - "Άγγιξε" τα 35 εκατ. ευρώ!

BoxtoBox
Ο παιχταράς της Βιγιαρεάλ για Ολυμπιακό - "Τρέλανε" και τη Μπάγερν - "Άγγιξε" τα 35 εκατ. ευρώ!

Το... κονέ του Μίτσελ και η κρούση για να τον αποκτήσουν είτε δανεικό είτε με κανονική μεταγραφή. Το Box to Box παρουσιάζει στο Sportdog.gr μία ξεχωριστή ιστορία για τον ποδοσφαιριστή που συζητάει όλη η Ευρώπη και ο οποίος θα μπορούσε να είχε έρθει στην Ελλάδα.

Ολυμπιακός: Σήμερα είναι 33 ετών και αποτελεί βασικό και σημαντικό κομμάτι της υπέροχης Βιγιαρεάλ. Η χρηματιστηριακή του αξία βρίσκεται στα 9 εκατ.ευρώ. Τον Φεβρουάριο του 2013 που ο Ολυμπιακός σύναψε συνεργασία με τον Μίτσελ Γκονζάλεθ δίνοντας τα ηνία της ομάδας στον Ισπανό, ένα από τα πρώτα ονόματα παικτών που είχε πει τότε ο στυλάτος τεχνικός ήταν του 33χρονου σήμερα συμπατριώτη του. Για ποιόν μιλάω; Μα φυσικά για τον Ντάνι Παρέχο.

Τότε ο Παρέχο ήταν στη Βαλένθια. Μόλις είχε μετακομίσει εκεί από την Χετάφε, την ομάδα στην οποία συνεργάστηκε με τον Μίτσελ ενώ ο παίκτης είχε αρχίσει το ποδόσφαιρο και από την ομάδα στην οποία μεγαλούργησε ως παίκτης ο Μίτσελ, τη Ρεάλ Μαδρίτης. Κάπως έτσι... έδεσε το «γλυκό». Ή μάλλον πίστεψε ο Ισπανός τεχνικός ότι θα μπορούσε να δέσει και να ξανασυνεργαστεί με τον Παρέχο στον Ολυμπιακό.

Μέχρι να συνάψει συνεργασία με τους ερυθρόλευκους ο Μίτσελ, Φλεβάρης ήταν, μεσούσης της σεζόν 2012/13, φαίνονταν πιθανό να πάρει, έστω και με δανεισμό, ο Ολυμπιακός τον Παρέχο από τη Βαλένθια. Κι αυτό γιατί ο ακόμα νεαρός τότε παίκτης δεν ήταν βασικός. Στο πρώτο μισό εκείνης της σεζόν ο... δαντελένιος και πολύ ποιοτικός αυτός κεντρικός χαφ ήταν μεταξύ εξέδρας και πάγκου. Είχε παίξει ελάχιστα λεπτά. Με το που πήγε ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό, στο φινάλε της σεζόν της Βαλένθια, ο Παρέχο πήρε μια σειρά από συμμετοχές ως βασικός! Ούτε... επίτηδες να έγινε.

Κάπως έτσι, όταν χτυπήθηκε η πόρτα της Βαλένθια για δανεισμό (ή αγορά) του παίκτη οι νυχτερίδες είπαν ένα μεγάλο: δεν τον δίνουμε, τον θέλουμε. Εξάλλου το καλοκαίρι του 2011 η Βαλένθια είχε δώσει 6 εκατ.ευρώ στη Χετάφε για να τον αποκτήσει. Και τον κράτησε ως βασικό στέλεχός της μέχρι και το καλοκαίρι του 2020, όταν πια ο Παρέχο τριαντάρησε, για να τον πουλήσει 2,2 εκατ.ευρώ στη Βιγιαρεάλ.

Το πόσο παιχτούρα είναι ο Παρέχο δεν φάνηκε στη φάση του γκολ της ισοφάρισης και πρόκρισης επί της Μπάγερν τις προάλλες. Το «είπε» η χρηματιστηριακή του αξία η οποία, μόλις πριν από τρία χρόνια, Δεκέμβρη του 2019, ήταν 35 εκατ.ευρώ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγγλική πρόταση 15 εκατ. σε Ολυμπιακό- Σενάριο για τριπλή πώληση - "Βουίζει" το Λιμάνι για Ελ Αραμπί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags