Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποκάλυψη! Να γιατί ο Μαρτίνς έκοψε τον Μαντί Καμαρά από Λεωφόρο – Όλη η αλήθεια
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-18 09:34:00

Αποκάλυψη! Να γιατί ο Μαρτίνς έκοψε τον Μαντί Καμαρά από Λεωφόρο - Όλη η αλήθεια

Sportdog Team
Αποκάλυψη! Να γιατί ο Μαρτίνς έκοψε τον Μαντί Καμαρά από Λεωφόρο - Όλη η αλήθεια

Ο λόγος που αποκλείστηκε από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό! Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν του χαρίστηκε.

Έκπληξη αποτέλεσε στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ο αποκλεισμός του Μαντί Καμαρά από την ερυθρόλευκη αποστολή, παρότι ο διεθνής χαφ από τη Γουϊνέα ήταν υποψήφιος για το αρχικό σχήμα των Πειραιωτών στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League.

Στο θέμα αναφέρθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του ματς. «Δεν θέλω να το σχολιάσω, είναι ένα εσωτερικό θέμα», ήταν τα λόγια του μετά την ήττα με 1-0 της ομάδας του Πειραιά με γκολ του Αϊτόρ.

Η αλήθεια είναι πως ο Μαντί Καμαρά υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Σύμφωνα με το «Φως των Σπορ», ο Αφρικανός άσος «τιμωρήθηκε» από τον προπονητή του Ολυμπιακού, γιατί είχε καθυστερήσει να παρευρεθεί στην ανάλυση που έκανε ο προπονητής για το «τριφύλλι».

Έτσι, για παραδειγματισμό, τον άφησε εκτός και το ίδιο δημοσίευμα προσθέτει πως δεν του επέτρεψε να δει καν την ανάλυση. Ο Μαντί Καμαρά, υπολογίζεται κανονικά για το προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού έδειξε πως αντιλήφθηκε το λάθος του.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags