Facebook Pixel Ολυμπιακός: Παίκτης του Ολυμπιακού βάζει νέα δεδομένα - "Αυτός είναι ο στόχος μας" (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-19 22:54:00

Παίκτης του Ολυμπιακού βάζει νέα δεδομένα - "Αυτός είναι ο στόχος μας" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Παίκτης του Ολυμπιακού βάζει νέα δεδομένα - "Αυτός είναι ο στόχος μας" (ΦΩΤΟ)

Δηλώσεις σε Μέσο της πατρίδας του έδωσε ξένος ποδοσφαιριστής των Ερυθρόλευκων όπου και αναφέρθηκε στους στόχους που έχουν τεθεί στην ομάδα, αλλά και στα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τικίνιο: Σύνοψη της πρώτης του χρονιάς στον Ολυμπιακό έκανε με δηλώσεις του στο «GE» ο Βραζιλιάνος επιθετικός των Ερυθρολεύκων όπου και ανέφερε πως στόχος της ομάδας είναι στο τέλος να στεφθούν πρωταθλητές, αλλά και να διεκδικήσουν το κύπελλο, τονίζοντας ότι όλοι οι υπόλοιποι αγώνες είναι τελικοί.

«Έχουμε μόνο τελικούς μέχρι το τέλος του ελληνικού πρωταθλήματος. Έτσι πιστεύουμε. Μεγάλη παιχνίδια απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, και είμαστε συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να πετύχουμε και τον μεγάλο μας στόχο, που είναι να είμαστε πρωταθλητές.

Νιώθω καλά και θέλω να πετύχω όλους τους στόχους μου, τόσο προσωπικά όσο και ομαδικά. Νομίζω ότι ήταν μια σεζόν όπου έμαθα πολλά. Πιστεύω ότι έχει τα πάντα η φετινή σεζόν για να προχωρήσει και να τελειώσει με επιτυχία», είπε ο Τικίνιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags