Facebook Pixel ΑΕΚ: "Λίφτινγκ" με απόφαση Μελισσανίδη - Ποιος... τέλειωσε στα Γιάννινα - Μεταγραφή "δώρο" στον κόουτς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-20 12:45:00

"Λίφτινγκ" με απόφαση Μελισσανίδη - Ποιος... τέλειωσε στα Γιάννινα - Μεταγραφή "δώρο" στον κόουτς!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Λίφτινγκ" με απόφαση Μελισσανίδη - Ποιος... τέλειωσε στα Γιάννινα - Μεταγραφή "δώρο" στον κόουτς!

Το κορυφαίο όνομα που φεύγει και η πρώτη κίνηση χωρίς προπονητή! Οι αλλαγές στην Ένωση ενόψει καλοκαιριού, ποιος απογοήτευσε απέναντι στον ΠΑΣ και έδειξε ότι... δεν κάνει για αυτό το επίπεδο και η πρώτη προσθήκη ενόψει καλοκαιριού. Μάλιστα, αυτή θα είναι η πρώτη του νέου τεχνικού.

Μπορεί το προηγούμενο καλοκαίρι η αμυντική γραμμή της Ένωσης να φάνταζε ιδανική όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως αναμενόταν. Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς η ανασταλτική λειτουργία δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα, ενώ και στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα η εικόνα προβλημάτισε ιδιαίτερα. Οι Κιτρινόμαυροι δέχθηκαν δύο γκολ από τους Ηπειρώτες, ενώ άλλο ένα ακυρώθηκε για οριακό οφσάιντ του Περέα. Φυσικά το ζήτημα στην ΑΕΚ δεν είναι μόνο στα στόπερ, αλλά και στα πλάγια μπακ με το προσεχές καλοκαίρι να ετοιμάζεται σαρωτικό λίφτινγκ.

O πρώτος που δείχνει να μη συνεχίζει είναι ο Στράτος Σβάρνας που μπορεί να είναι στην ομάδα από το 2018 και να μετράει μέχρι τώρα 100 παρουσίες σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα, έχοντας και τρία γκολ, όμως με την φετινή του εικόνα δείχνει ότι δεν μπορεί να είναι μέλος του ρόστερ την επόμενη σεζόν, ανεξάρτητα με το ποιος θα είναι στο πάγκο. Φέτος ο 24χρονος έχει αγωνιστεί μόλις 13 φορές, τις έξι σαν βασικός, όμως η παρουσία του δεν δίνει πολλά περιθώρια άλλης… υπομονής. Ειδικά στους Ζωσιμάδες ο Σβάρνας, παρά το γεγονός ότι μπήκε για να… κλειδώσει την άμυνα, εκτέθηκε από τον Περέα και ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2025 δεν φαίνεται να μπαίνει σαν παίκτης της Ένωσης στο νέο γήπεδο.

Παράλληλα μπορεί Τζαβέλλας και Βράνιες να ήρθαν σαν… σωτήρες όμως και εκεί οι φωνές είναι πολλές. Για τον Έλληνα στόπερ ξοδεύτηκαν 400 χιλιάδες για να αποκτηθεί από την Αλάνιασπορ και παρά τις 29 συμμετοχές του, με δύο γκολ, δεν έχει καταφέρει να βρει χημεία με τους συμπαίκτες του κάτι που σίγουρα προβληματίζει. Όσον αφορά τον Βόσνιο, μπορεί να μην κόστισε, αφού ήρθε σαν ελεύθερος από την Άντερλεχτ, όμως τα στάνταρ ήταν αρκετά υψηλά και δεν κατάφερε να τα πιάσει. Ο Βράνιες έχει βρεθεί 23 φορές στην ενδεκάδα της Ένωσης, έχοντας τρία γκολ, όμως τόσο οι πολλοί τραυματισμοί του, όσο και οι 8 κίτρινες, οι 7 στο πρωτάθλημα, και η εικόνα του έχουν κάνει πολλούς να έχουν δεύτερες σκέψεις για το αν πρέπει να παραμείνει.

Η απόφαση που έχει παρθεί στην ΑΕΚ με αυτά τα δεδομένα είναι ξεκάθαρη. Ένας εκ των Βράνιες – Τζαβέλλα δεν θα βρίσκεται στην ομάδα τη νέα σεζόν, με τον νέο προπονητή να είναι αυτός που θα πάρει και τις τελικές αποφάσεις. Παράλληλα ο μόνος μπορεί να νιώθει… ασφαλής είναι ο Μήτογλου κυρίως λόγο της ηλικίας του και του potential που έχει. Παράλληλα οι άνθρωποι της ΑΕΚ, με όσα είδαν φέτος, αποφάσισαν πως σε μια θέση που πρέπει να πέσουν πολλά χρήματα το καλοκαίρι είναι αυτή του στόπερ και είναι ειλημμένη απόφαση να παρθεί παίκτης ηγέτης για εκεί.
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Έρχεται ΑΕΚ ο... νέος Γκαγιάρδο με έξι βοηθούς - "Παρέμβαση" από Σκόκο, 6.5 εκατ. για Πουλίδο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags