Παναθηναϊκός - Άρης: Σε δηλώσεις του στα κανάλια Novasports ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι, ο Χερμάν Μπούργος διέψευσε δημοσιεύματα του εξωτερικού, που τον θέλουν να προσπαθεί να μετατρέψει τον Άρη σε... νέα Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Δεν συμφωνώ ότι πάω να χτίσω τη νέα Ατλέτικο. Εδώ είμαστε στον Άρη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αργεντίνος τεχνικός, ενώ δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει.

«Το μυαλό του προπονητή δεν ξεκουράζεται ποτέ. Πέρασα τη διακοπή κάνοντας δουλειά και προετοιμαστήκαμε με τρόπο ώστε να πάρουμε τη νίκη», πρόσθεσε για το διάστημα της διακοπής, ενώ σε ερώτηση για το αν έχει κατασταλάξει στο 4-4-2 τόνισε ότι… «θα το δείτε την Κυριακή». Την ίδια απάντηση έδωσε και για τα πρόσωπα.

Σχετικά με το ότι ο Άρης είναι η πρώτη ομάδα σε τελικές προσπάθειες από αυτές που συμμετέχουν στα πλέι οφ είπε ότι «σε όλα τα παιχνίδια παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, με την ίδια ένταση, με το ίδιο πάθος κι έτσι δημιουργούμε φάσεις», ενώ δε θέλησε να ξεχωρίσει τον Σέικ Ντουκουρέ (σε σχετική ερώτηση) για την εμφάνισή του απέναντι στον ΠΑΟΚ. «Δεν μου αρέσει να μιλάω συγκεκριμένα για παίκτες αλλά για την ομάδα».

Ρωτήθηκε επίσης για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είχε αγώνα μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο Ελλάδας. «Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο Παναθηναϊκός αλλά ο εαυτός μας», είπε ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει συζητήσει για το σχέδιο της επόμενης χρονιάς. «Είμαστε συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που κάνουμε τώρα», απάντησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάει για τεράστιο deal o Καρυπίδης που θα γιγαντώσει τον Άρη