ΑΕΚ: Ο Κάρλος Σαλσίδο συνεργάστηκε με τον Ματίας Αλμέιδα στη Τσίβας για τρεις περίπου σεζόν. Ο βετεράνος Μεξικανός προπονητής μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για τον Αργεντινό τεχνικό, ο οποίος έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ και απομένουν μόνο τα τυπικά για να κλείσει η έλευση του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα βρίσκεται στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
«Ο Ματίας είναι ένα άτομο που προσέχει τη λεπτομέρεια», δήλωσε ο Σαλσίδο και πρόσθεσε: «Αν έχεις τραυματιστεί και είσαι στο νοσοκομείο, θα έρθει και θα μείνει δίπλα σου», είπε χαρακτηριστικά ο άλλοτε μπακ της Εθνικής Μεξικού, ο οποίος, μάλιστα, θυμήθηκε πως όταν συμπαίκτης του έχασε το πατέρα του, ο Αλμέιδα έδωσε εντολή όλη η ομάδα να πάει και να του συμπαρασταθεί.
Έχουμε ακούσει πολλά για τον Αλμέιδα και το πόσο πολύ φτιάχνει τους παίκτες του. Ακόμα και ότι πλήρωσε πριμ που έταξε η διοίκηση σε ομάδα που εργαζόταν και μετά παραιτήθηκε. Διαβάζοντας τις δηλώσεις του Σαλσίδο οδεύει κανείς στο συμπέρασμα, πόσο ψυχάρα είναι ο "καράφλας", όπως είναι το παρατσούκλι του.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο