Πολλά ονόματα γράφονται και λέγονται για την ΑΕΚ, με αφορμή τη συμφωνία με τον Ματίας Αλμέιδα, αλλά είναι νωρίς σε κάθε περίπτωση να μιλήσει κάποιος για μεταγραφές.

 

Σίγουρα στην ενίσχυση θα έχει συμμετοχή ο Αλμέιδα, καθώς είναι εκείνος που θα εκπονήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Και προφανώς θα προτείνει παίκτες που εμπιστεύεται από τη Λατινική Αμερική και, ίσως, με την παρουσία του να διευκολύνει ώστε να έρθουν στην Ελλάδα ποδοσφαιριστές που σε άλλη περίπτωση θα ήταν δύσκολο να το κάνουν.

 

Τι θα μπορούσαμε να πούμε ως δεδομένο για την ΑΕΚ; Θα φέρει σίγουρα σέντερ μπακ (με ο,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τους αμυντικούς που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ), αμυντικό χαφ, 10άρι (πολύ δύσκολα θα συνεχίσει ο Μάνταλος, εκτός αν υπάρξει καραμπόλα με αποχώρηση κάποιου εκ των Άμραμπατ-Τσούμπερ), ίσως και 8άρι αν δεν συνεχίσει ο Κριχόβιακ.


 

Σε κάθε περίπτωση δεν αναμένεται να γίνουν 10+ μεταγραφές φέτος, όπως το περασμένο καλοκαίρι, αλλά για την ώρα χρειάζεται να έχουμε υπομονή. Αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ αυτή τη στιγμή, είναι ότι από την Ελλάδα δεν φαίνεται να υπάρχει παίκτης που να ενδιαφέρει τους Κιτρινόμαυρους.

 

Τέλος, κάτι που υπέπεσε στην αντίληψή μας και θέλουμε να τον βάλουμε σε μια τάξη: Υπάρχει κράξιμο στα social media στον Σιμόες, για το γεγονός ότι βρέθηκε στη Μύκονο. Το πρόβλημα του Πορτογάλου άσου είναι το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρεί και για αυτό δεν βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του.

 

Πώς ξεπερνιέται; Χρειάζεται ξεκούραση και όχι προπόνηση, για αυτό και έχει το ελεύθερο από την ομάδα για να ξεκουράζεται. Από τη στιγμή που δεν χρειάζεται να κάνει προπόνηση, γιατί να μην βρεθεί για ένα διήμερο σε ένα νησί για να αποφορτιστεί;

 

** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρώει" Πουλίδο και Τσιτσαρίτο ο Αραούχο - Από τη Β’ ΕΠΣΑ μεταγραφή στην Ιταλία, αγνοεί τη Big-4!