ΠΑΟΚ: Με αφορμή την υπόθεση του Ιβάν Νάσμπεργκ που έρχεται να προστεθεί στο δυναμικό του ΠΑΟΚ αλλά και τις κινήσεις που βρίσκονται στα «σκαριά», αντιλαμβάνεται κανείς πως έχει συσταθεί το παζλ στα μετόπισθεν των ασπρόμαυρων.

Στα δεξιά της άμυνας, η αποκάλυψη της φετινής σεζόν που ακούει στο όνομα, Λευτέρης Λύρατζης, είναι σαφές πως επρόκειτο να αποτελέσει μια «σταθερά» στα πλάνα του Δικεφάλου. Στις τάξεις του ΠΑΟΚ είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την ωριμότητα του δεξιού οπισθοφύλακα που χρειάστηκε να κολυμπήσει στα βαθιά και εν τέλει να αναγάγει εαυτόν σε ένα άκρως πολύτιμο και απαραίτητο εργαλείο στη φαρέτρα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Από εκεί και πέρα, ο Σάστρε θεωρείται μία αξιόπιστη λύση που έρχεται να «κουμπώσει» στα δεξιά δεδομένης και της επιθυμίας του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει από τη Μαγιόρκα αλλά και των οικονομικών συνθηκών που συνοδεύουν την υπόθεσή του. Κοινώς, τα πρώτα δείγματα γραφής του Ισπανού αρέσουν και θεωρείται αναμφίβολα μία value for money μεταγραφή.

Στο κέντρο της άμυνας, υπάρχει σαφώς η παράμετρος του Γιάννη Μιχαηλίδη καθώς μπορεί να βρίσκεται στα… πιτς και να χάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ωστόσο, σταδιακά αναμένεται να μπει στο πλάνο της νέας σεζόν για τον ΠΑΟΚ.

Εκεί όπου αναμφίβολα υπάρχει η «σταθερά» Ίνγκασον, έχοντας ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, αλλά και ο Μιχάι που είναι μία περίπτωση που «φωνάζει» μέσα από την παρουσία του πως χρήζει προσοχής. Στο ματς με την ΑΕΚ, ο Αλβανός κεντρικός αμυντικός «θυσιάστηκε» ως αριστερός κεντρικός αμυντικός προκειμένου να βρεθεί ο Βαρέλα δεξιά, σε μία γεμάτη εμφάνιση για εκείνον.

Σε αυτούς θα πρέπει να προσθέσει κανείς και τον Ιβάν Νάσμπεργκ δεδομένου πως η υπόθεσή του βρίσκεται στην τελική ευθεία. Ο Νορβηγός έχει απορρίψει δύο προτάσεις από τη Βαλερένγκα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο προπονητής του και βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον ΠΑΟΚ. Έρχεται ως ελεύθερος και με συμβόλαιο (σ.σ. ύψους 350.000 ευρώ) που κουμπώνει εύκολα στο παζλ της άμυνας του Δικεφάλου και των αναγκών στη συγκεκριμένη θέση.

Μία θέση που γνωρίζει σαφώς καλά και ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος έριξε το… μπαλάκι στους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ, υπογραμμίζοντας πως «μπορεί να γίνονται συζητήσεις για εκείνον εντός του ΠΑΟΚ αλλά χωρίς εκείνον». Στα προσεχώς θα μπει και «εκείνος» στο πλάνο των συζητήσεων προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Όσο για αριστερά της άμυνας, η ανανέωση του αρχηγού Αντρέ Βιεϊρίνια έχει «κλειδώσει» και επί της ουσίας αναμένεται η τυπική διαδικασία για τη διεκπεραίωση της υπόθεσης. Από εκεί και πέρα, ο δανεισμός του Σίντκλεϊ ολοκληρώνεται και από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ κινήθηκε στην ποδοσφαιρική αγορά για αριστερό οπισθοφύλακα, ενδεχομένως και να δείχνει τις προθέσεις του για τη συγκεκριμένη θέση.

Πηγή: sfina.gr

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr