Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γι’ αυτό… ψηφίζει Μπαγκαλιάννη ο Μαρτίνς - "Ξεχώριζε με την ταχύτητα του - Δίδυμο με Σωκράτη"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-09 20:09:00

Γι’ αυτό… ψηφίζει Μπαγκαλιάννη ο Μαρτίνς - "Ξεχώριζε με την ταχύτητα του - Δίδυμο με Σωκράτη"

του Γιώργου Κτενά
Γι’ αυτό… ψηφίζει Μπαγκαλιάννη ο Μαρτίνς - "Ξεχώριζε με την ταχύτητα του - Δίδυμο με Σωκράτη"

Από πού ξεκίνησε ο νεαρός στόπερ και πώς έφτασε στον Ολυμπιακό. Το Sportdog.gr επικοινώνησε με τον Στάθη Καράμπελα, στόπερ στον Αλμωπό Αριδαίας σήμερα και πρώην συμπαίκτη του Μπαγκαλιάνη στην U19 του Άρη, ώστε να φτιάξουμε το προφίλ του νεαρού άσο, που ξεχωρίζει στο Λιμάνι.

Ολυμπιακός - Πέτρος Μπαγκαλιάνης: Στην πολύ καλή παρουσία τού νεαρού άσου στο παιχνίδι με τον Άρη στέκονται όλοι στο Λιμάνι, καθώς ο 21χρονος στόπερ έκανε πολύ καλό δίδυμο στην άμυνα με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Στάθη Καράμπελα, στόπερ στον Αλμωπό Αριδαίας σήμερα και πρώην συμπαίκτη του Μπαγκαλιάνη στην U19 του Άρη, από όπου απέκτησαν τον νεαρό στόπερ οι Ερυθρόλευκοι, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα την πορεία του πριν ακόμα έρθει στον Ολυμπιακό.

"Ξεχώριζε για την ταχύτητα - Πολύ καλός παικτικά - Εξελίχθηκε ως ποδοσφαιριστής"

"Στο παικτικό κομμάτι ήταν πολύ καλός, ξεχώριζε στην ομάδα, ήταν και καλό παιδί, αλλά και εργατικός στις προπονήσεις", ανέφερε αρχικά στο sportdog ο παλιός του συμπαίκτης και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ξεχώριζε πάντα για την ταχύτητά του. Αγωνιζόταν μόνο ως στόπερ, όχι σε άλλη θέση και ήταν πολύ καλός αμυντικός. Με τη δουλειά που έχει κάνει εξελίχθηκε ως ποδοσφαιριστής, καθώς έδειχνε ότι θα έχει εξέλιξη αν δουλέψει σωστά". 

Το report από τού Ρέντη ήδη από τον περασμένο Δεκέμβρη ανέφερε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς τον είχε ξεχωρίσει από την β΄ ομάδα, σε μια εποχή, μάλιστα, που ο Ολυμπιακός είχε στο ρόστερ του τους Σωκράτης, Σισέ, Μπα, Αβράμη και Μάρκοβιτς, ενώ ήδη είχε ανακοινωθεί η επιστροφή τού Κώστα Μανωλά.

Ρωτήσαμε τον Σ. Καράμπελα αν μπορεί ο Μπαγκαλιάννης να σταθεί με συνέπεια στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, ειδικά από τη στιγμή που κάνει προπονήσεις (και άρα παίρνει εμπειρίες) πλάι σε παίκτες όπως ο Σωκράτης και ο Μανωλάς.

"Μπορεί στον Ολυμπιακό - Δίδυμο με Σωκράτη - Καλύτερος με Μαρτίνς-συμπαίκτες"

"Φυσικά και μπορεί με τις εμπειρίες που θα πάρει και τις παραστάσεις πλάι σε τέτοιου επιπέδου αμυντικούς, να σταθεί και στην πρώτη ομάδα. Όταν συνεργάζεσαι με τέτοιους συμπαίκτες και τέτοιον προπονητή, γίνεσαι διαρκώς καλύτερος", μας απάντησε ο νεαρός άσος.

Με ποιον θα ταίριαζε στη 11άδα του Ολυμπιακού;

"Πιστεύω με τον Σωκράτη. Έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους".

Τέλος, θέλω να μου πεις τι θυμάσαι από τη συνύπαρξή σας στην U19 του Άρη.

" Ο Μπαγκαλιάνης ήταν πολύ καλός χαρακτήρας και ευδιάθετο παιδί. Αυτό μου έχει μείνει έντονα". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καθαρός ο Ολυμπιακός, δεν ακούει κανέναν - 10 χρόνια τερματοφύλακα με Τζολάκη - Θέλει Κανέ…"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags