Facebook Pixel ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Κλείνει νέο μεγάλο deal ο Μελισσανίδης - Περισσότερα χρήματα από Τσούμπερ - Πέφτουν υπογραφές!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-14 15:30:00

Κλείνει νέο μεγάλο deal ο Μελισσανίδης - Περισσότερα χρήματα από Τσούμπερ - Πέφτουν υπογραφές!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Κλείνει νέο μεγάλο deal ο Μελισσανίδης - Περισσότερα χρήματα από Τσούμπερ - Πέφτουν υπογραφές!

Η... βοήθεια από μεγάλη ομάδα της Ευρώπη και το πρώτο ραντεβού. Στην ΑΕΚ "τρέχουν" ήδη, μαζί με τον Ματίας Αλμέιδα τον μεταγραφικό σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, όμως παράλληλα ασχολούνται και με το... άδειασμα του ρόστερ. Ποια είναι η μεγάλη πώληση που ετοιμάζουν;

Έντονες είναι οι διαδικασίες όσον αφορά τα μεταγραφικά της ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι ακόμα η χρονιά δεν έχει ολοκληρωθεί και η ομάδα έχει μπροστά της… τελικούς όσον αφορά την πρόκρισή της στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της νέας σεζόν.

Φυσικά παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι του συλλόγου, ο Ματίας Αλμέιδα έχει συνομιλίες με τους συνεργάτες του για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να εμφανιστεί τη επόμενη χρονιά ένα άκρως πιο ανταγωνιστικό ρόστερ.

Ένα από τα ονόματα που παίζει καθημερινά είναι αυτό και του Γιώργου Αθανασιάδη που αγωνίζεται δανεικός στην Σερίφ. O 29χρονος έχει έρθει στην Ένωση το καλοκαίρι του 2019, από τον Αστέρα Τρίπολης σαν ελεύθερος, και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 μετρώντας συνολικά 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας δεχθεί 32 γκολ.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, όμως, κατάφερε μέσα σε μερικούς μήνες να γίνει… πρώτο θέμα με τις εμφανίσεις του στο Champions League με τους… Σερίφηδες με αποκορύφωμα φυσικά την παρουσία του κάτω από τα δοκάρια στον αγώνα με την Ρεάλ στη Μαδρίτη, στο ιστορικό πια 1-2 των Μολδαβών.

Ο Αθανασιάδης έχει καταφέρει φέτος να αγωνιστεί 35 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Σερίφ, ενώ παράλληλα έχει εκτοξεύσει την χρηματιστηριακή του αξία από τις 600.000 ευρώ, στα 1,7 εκατομμύρια σύμφωνα με το transfermarkt. Στην ΑΕΚ παρακολουθούν την εξέλιξη και τις εμφανίσεις του Έλληνα τερματοφύλακα, όμως κανείς δεν μιλάει για παραμονή του στην Ένωση αλλά για μεταγραφή του, που μάλιστα θα προκαλέσει… πάταγο.

Αυτό που βγαίνει από την ΠΑΕ μάλιστα είναι πως περιμένουν να πάρουν περισσότερα χρήματα από όσα έδωσαν για να κάνουν τον Τσούμπερ δικό τους, με την ρήτρα του Ελβετού να αγγίζει τα 1,6 εκατομμύρια. Μένει να δούμε αυτή την αισιοδοξία και σε… πράξη, όμως θα πρέπει να θεωρούμε σχεδόν σίγουρο ότι ο Αθανασιάδης θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ με μεταγραφή. Μάλιστα, ο Ευάγγελος Μίχος προ ημερών σας είχε αποκαλύψει στο sportdog.gr πως έχει γίνει ήδη και ραντεβού για να… τρέξει η πώλησή του σε ομάδα της Ευρώπης!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος Έλληνας που υπογράφει ο Μελισσανίδης - Κίνηση ματ από ΑΕΚ, τον θέλουν όλοι οι Big-4! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags