Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Μονόδρομος η νίκη για ΠΑΟΚ - Αλλαγές από Λουτσέσκου στην 11αδα - Ακριβό το ταξίδι για Αθήνα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-17 15:18:00

"Μονόδρομος η νίκη για ΠΑΟΚ - Αλλαγές από Λουτσέσκου στην 11αδα - Ακριβό το ταξίδι για Αθήνα"

Sportdog Team
"Μονόδρομος η νίκη για ΠΑΟΚ - Αλλαγές από Λουτσέσκου στην 11αδα - Ακριβό το ταξίδι για Αθήνα"

Αν ο Δικέφαλος δεν κερδίσει σήμερα, το κλίμα θα είναι ακόμα πιο βαρύ και δε θα βοηθήσει την ομάδα ενόψει του τελικού.

Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ Μάνος Τσαλγατίδης μίλησε στον OverFM για το σημερινό, σημαντικό, παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό και τα «μαγικά χαρτάκια» του τελικού.

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Ο ΠΑΟΚ στο σημερινό θα ασχοληθεί σοβαρά, γιατί θέλει να πάρει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο. Κάτι το οποίο θα επιδεινωθεί σε περίπτωση που χαθεί η δεύτερη θέση. Μάλιστα υπάρχει και η περίπτωση να τερματίσει τέταρτος αλλά αν δεν κερδίσει ο ΠΑΟΚ και παράλληλα κάνει το διπλό ο Άρης. Έτσι η νίκη είναι μονόδρομος. Αν ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει σήμερα, το κλίμα θα είναι ακόμα πιο βαρύ και δε θα βοηθήσει την ομάδα ενόψει του τελικού.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν σκοπεύει να κατεβάσει όλους του βασικούς στο σημερινό παιχνίδι. Αυτό ήταν το πλάνο του από την αρχή, αλλά όσοι αγωνιστούν θα έχουν στόχο τη νίκη. Όσο αναφορά την ενδεκάδα ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έκανε δοκιμές όποτε παραμένει θολό το ποιο θα ξεκινήσουν.

Το σημαντικό όμως για τον ΠΑΟΚ είναι ότι εχθές προπονήθηκαν οι Βιεϊρίνια, Ντούγκλας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί και Κρέσπο. Μάλιστα κανένας τους δεν είχε καμία ενόχληση, με το σημερινό παιχνίδι να είναι το κατάλληλο ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής ενόψει του τελικού.

Για τα εισιτήρια του τελικού

Έχουν εξαντληθεί όλα τα ηλεκτρονικά εισιτήρια του «Δικέφαλου του Βορρά» τα οποία φτάνουν τις 12.000. Σήμερα το πρωί υπήρξε διάθεση εισιτηρίων από τα εκδοτήρια της Τούμπας. Η προσέλευση δεν ήταν μεγάλη τις πρωινές ώρες, όμως αρκετοί θα πάρουν το «μαγικό» χαρτάκι πριν το σημερινό παιχνίδι στην Τούμπα. Μέχρι την ημέρα του τελικού, στον ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι θα εξαντληθούν όλα εισιτήρια. Επίσης πρέπει να λάβουμε υπόψη μας, ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα πρέπει να κάνουν και ένα κοστοβόρο ταξίδι, ώστε να έρθουν στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags