Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Πέναλτι και  πόλεμος - Διακοπή στον τελικό, xτύπησε πέτρα τον Αϊτόρ - Έξαλλος Βιεϊρίνια! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-21 21:12:00

Πέναλτι και  πόλεμος - Διακοπή στον τελικό, xτύπησε πέτρα τον Αϊτόρ - Έξαλλος Βιεϊρίνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πέναλτι και  πόλεμος - Διακοπή στον τελικό, xτύπησε πέτρα τον Αϊτόρ - Έξαλλος Βιεϊρίνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα διακοπή μετά το γκολ του Ισπανού που έδωσε προβάδισμα στους Πράσινους με τον ποδοσφαιριστή να δέχεται αντικείμενα και να πέφτει τραυματίας στον αγωνιστικό χώρο.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Φοβερά πράγματα στον τελικό του ΟΑΚΑ καθώς μετά το γκολ των Πράσινων, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αϊτόρ, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών ο Ισπανός χτυπήθηκε από πέτρα. 

Ο ρέφερι της αναμέτρησης διέκοψε εκ νέου τον τελικό και μάλιστα είχε πάρει στα χέρια του την πέτρα που χτύπησε τον ποδοσφαιριστή, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά και ειδικότερα τον Βιεϊρίνια, να είναι έξαλλοι με τον Αϊτόρ που θεωρούν υπεύθυνο για την διακοπή λόγω του τραυματισμού του.

Ο Λαόθ έχει στείλει τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και πλέον όπως αναφέρθηκε θα αποφασίσει ο ίδιος για το τι θα γίνει με την συνέχεια του τελικού με τα πάντα να είναι στον... αέρα, ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρονται εκεί κατευθύνεται και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για να έχει συζήτηση με τον Ισπανό διαιτητή.

Δείτε όσα έγιναν στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags