Μεγάλο μυστήριο υπήρχε πίσω από τις εμφανίσεις της ΑΕΚ για τη σεζόν 2022-2023, καθώς όλοι οι Ενωσίτες είχαν την απορία με ποια φανέλα θα μπει η ομάδα στην Αγιά Σοφιά. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ είχε διαρρεύσει ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Σέρχιο Αραούχο, δίνοντας μία γεύση για το νέο προϊόν της Nike. Γι'αυτό που θα ερχόταν όμως η ενημέρωση ήρθε μέσω διαρροών.

Εν τέλει επιβεβαιώθηκαν οι φήμες, ότι η φανέλα της ΑΕΚ είναι με ρίγες που θυμίζουν αιλουροειδές της άγριας φύσης. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από τη νέα φανέλα της ομάδας.

Η είδηση που βγαίνει από την προώθηση των εμφανίσεων αφορά το μέλλον του Πέτρου Μάνταλου. Ο αρχηγός της ΑΕΚ είχε δείξει την πρόθεση να αναλάβει τις ευθύνες του μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Απ' ότι φαίνεται ο Μάνταλος μεταπείστηκε για το μέλλον του στην ομάδα και συνεχίζει κανονικά. Στη φωτογραφία που αναρτήθηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης φαίνεται να φορά την τρίτη εμφάνιση της ομάδας, που είναι σε χρώμα πορφυρό και θυμίζει το βυζαντινό παρελθόν μεν, αλλά και παρόμοιες εμφανίσεις που φόρσε η ομάδα τη σεζόν 2002-2003.

Η δεύτερη εμφάνιση της Ένωσης είναι πιο λιτή σε σχέση με την πρώτη. Είναι με κίτρινο χρώμα στο κέντρο και μαύρα σχέδια στα μανίκια.

Δείτε τις νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ στη σχετική φωτογραφία που παρουσιάζονται Αραούχο, Τσούμπερ, Στάνκοβιτς και Μάνταλος: