ΠΑΟΚ: Ένα από τα ζητήματα που έχουν απασχολεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα είναι οι ανανεώσεις των συμβολαίων με παίκτες που σε λίγες μέρες μένουν ελεύθεροι.

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός δεν αφορά μόνο τις μεταγραφές, αλλά και το ποίοι θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν στον Δικέφαλο. Ο Ζοσέ Μπότο με τον Ράζβαν Λουτσέσκου έχουν κοινή γραμμή πλεύσης για το ρόστερ της νέας χρονιάς και όλα δείχνουν ότι θα πέσει ακόμα περισσότερο ο μέσος όρος ηλικίας του έμψυχου δυναμικού.

Ένας από τους παίκτες που τυπικά στις 30 Ιουνίου μένει ελεύθερος είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και με τα τωρινά δεδομένα φαίνεται πως ο Σουριναμέζος δεν θα συνεχίσει να φοράει την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Την φετινή σεζόν ο «Μπίσε» αγωνίστηκε σε συνολικά 51 παιχνίδια, έχοντας σκοράρει δυο φορές και με έξι ασίστ συνολικό απολογισμό.

Η προσφορά του Μπίσεσβαρ στον ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη με συνολικά 219 συμμετοχές από το 2017, 27 γκολ και 38 ασίστ, μετρώντας τέσσερις κατακτήσεις τίτλων, έναν λιγότερο από Κρέσπο και Βαρέλα, αφού πέρσι ήταν δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού και δεν είχε συμμετοχή στην κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αν και αρχικά υπήρχαν σκέψεις παραμονής του, φαίνεται πως δύσκολα θα συνεχίσει και στην νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ ο Μπίσεσβαρ με τον Ζοσέ Μπότο ήδη να ψάχνει για παίκτες που παίζουν στις θέσεις των εξτρέμ.

Πηγή: sfina.gr

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψαλίδι" 50% από Σαββίδη, φρένο σε Λουτσέσκου - Οκτώ μεταγραφές ο ΠΑΟΚ - Τέλος ο… πανάκριβος!