Παρέλαση μνηστήρων έχει αρχίσει να γίνεται για τον Γιώργο Μασούρα στον Ολυμπιακό. Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν σειρήνες από Ιταλία, το πιο δυνατό ενδιαφέρον όμως για τον εξτρέμ της ομάδας του Πειραιά προέρχεται από την Τουρκία.

«Πρέσινγκ για Μασούρα», γράφει το «Φως» που αναφέρεται στα τουρκικά δημοσίευματα για επίσημη πρόταση της Φενέρμπαχτσε για τον 26χρονο εξτρέμ του Ολυμπιακού. Ωστόσο, η Τράμπζονσπορ παραμένει πάντα στο κόλπο και έχει εισπράξει ήδη ένα όχι από την ομάδα του Πειραιά. Η ομάδα της Τραπεζούντας έχει βάλει στο μάτι όμως και άλλον ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας κοστολογούν τον ποδοσφαιριστή στα 8 εκατ.Ευρώ. Αν η Φενέρ τον θέλει εδώ και τώρα, όπως γράφεται, τότε θα πρέπει να καλύψει αυτό το ποσό.

Στα μεταγραφικά των Ερυθρόλευκων σάντα σε περίοπτη θέση παραμένει ο Αργεντινός εξτρέμ του Άρη, Μαντσίνι. Το Φως γράφει από τι εξαρτάται το συγκεκριμένο θέμα και γιατί αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό για τον 25χρονο άσο.

Η θέση στο δεξί άκρο της άμυνας είναι πολύ διαφορετική υπόθεση. Απόφαση χειρουργικής ακρίβειας θεωρούν στον Ολυμπιακό, ότι πρέπει να πάρουν στη μεταγραφή του δεξιού μπακ και δεν βιάζονται. Υπενθυμίζεται, ότι ήδη έχουν ακουστεί τα ονόματα του Μπάλντοκ και του Σιαμπά.