ΑΕΚ - Πέτρος Μάνταλος: Με τον αρχηγό της θα μπει στην OPAP Arena η Ένωση, καθώς παρά τα όσα είχε αφήσει να εννοηθούν με δηλώσεις του ο δυναμικός άσος, τελικά αποφάσισε να συνεχίσει την ομάδα.

Έχει ενδιαφέρον, όμως, το πώς λήφθηκε αυτή η απόφαση, καθώς από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι το βράδυ της Τετάρτης υπήρξε επαφή τού Μάνταλου με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, προκειμένου να συζητήσουν για την ομάδα αλλά και το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Ο Πέτρος Μάνταλος ανέφερε στον Μελισσανίδη τους λόγους που θέλει να φύγει από την ΑΕΚ, και αφορούν κυρίως τις αποδοκιμασίες από μερίδα οπαδών μετά από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ, αλλά ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου έβαλε... πάγο!

Τι σημαίνει, πρακτικά, αυτό; Ότι ο Τίγρης ήταν κάθετος στο θέμα τής παραμονής του Μάνταλου, που έτσι κι αλλιώς έχει συμβόλαιο με τους Κιτρινόμαυρους, και του είπε ότι δεν έχει να πάει πουθενά! Η Ένωση φέτος το καλοκαίρι θα γυρίσει σελίδα και είναι ξεκάθαρο ότι η διοίκηση θέλει να βασιστεί η ομάδα της επόμενης μέρας πάνω στον Έλληνα άσο και περιμένουμε πλέον και τις αποφάσεις του Ματίας Αλμέιδα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ πάντως δεν τον άφησε να φύγει από την ομάδα κι αυτό δεν αφορά βέβαια κάποια απόφαση τύπου "θα σου κρεμάσω το δελτίο", αλλά μια ανάλυση της σπουδαιότητας που έχει η παραμονή του, αλλά και των αλλαγών που θα γίνουν και "έψησαν" τον Πέτρο.