ΠΑΟΚ: Εχει εξήγηση η αλλαγή στάσης του ΠΑΟΚ στην υπόθεση της ανανέωσης συνεργασίας του Στέφαν Σβαμπ. Αυτή έχει να κάνει με την επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου να συνεργαστεί μαζί του και την νέα περίοδο. Μάλιστα, φρόντισε να του την δείξει κιόλας σε επικοινωνία που είχε με τον Αυστριακό μέσο μετά τον τελικό. 

Το θετικό είναι ότι ο 32χρονος μέσος, όπως έχουμε αναφέρει, έχει και αυτός την ίδια επιθυμία να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και να προσθέσει και άλλα χρόνια παρουσίας στην ομάδα. Γι’ αυτό, άλλωστε, κρατά σταντ μπάι δύο αραβικές ομάδες που του δίνουν από ένα εκατομμύριο και το ενδιαφέρον ενός τουρκικού συλλόγου.

Ας μην ξεχνάμε και κάτι ακόμη. Ότι ο ίδιος ο προπονητής του ΠΑΟΚ, παραδέχθηκε στις δηλώσεις του μετά τον τελικό ότι ήταν λάθος η μη χρησιμοποίηση του Σβαμπ στην ενδεκάδα του τελικού Κυπέλλου, καθώς από την ώρα που πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα, έκανε την διαφορά. Φάνηκε η αξία του και εν τη απουσία του, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα καλά παιχνίδια που έκανε στο τέλος της σεζόν, όπως και το ότι έχει ένα πολύ βατό συμβόλαιο (450.000 ευρώ ετησίως).

Πηγή: Metrosport.gr