ΠΑΟΚ: Ο 22χρονος Κροάτης τερματοφύλακας που ανήκει στον Άγιαξ αλλά την φετινή σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα της Όσιγιεκ στο κροατικό πρωτάθλημα βρίσκεται προ των πυλών της Τούμπας για να στελεχώσει το τιμ των τερματοφυλάκων του Δικεφάλου μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Ο Κοτάρσκι είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές στην Κροατία και την φετινή σεζόν αναδείχθηκε την κορυφαία ενδεκάδα του κροατικού πρωταθλήματος, έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την Όσιγιεκ.

Παρά το γεγονός ότι έκανε μια γεμάτη σεζόν με πολύ καλή εικόνα, δεν βρίσκεται στα πλάνα του Άγιαξ και αυτό διευκόλυνε την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Προκειμένου να τελειώσει η μετακίνηση στον Δικέφαλο, μένουν οι λεπτομέρειες για τον Κοτάρσκι που ειχε πάει στον Άγιαξ το καλοκαίρι του 2018 με ένα ποσο κοντά στα 2.000.000 από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SFINA.GR ο ΠΑΟΚ θα δώσει το ποσό του 1.500.000 ευρώ στην ολλανδική ομάδα και ουσιαστικά ενεργοποίησε την ρήτρα αγοράς που έβαλε ο Άγιαξ στην Όσιγιεκ, όταν το περασμένο καλοκαίρι τον έδωσε δανεικό. Η κροατική ομάδα δεν έχει την δυνατότητα να δώσει τα λεφτά αυτά στον Άγιαξ και έτσι ο Ζοσέ Μπότο βρήκε τον τρόπο να μπει στην διεκδίκηση του 22χρονου γκολκίπερ.

Λεπτομέρειες απέμειναν για τον Ντόμινικ Κοτάρσκι που είναι ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής Ελπίδων στην Κροατία και ετοιμάζεται όπως αναφέρουν και ρεπορτάζ στην Ολλανδία για μια νέα σελίδα στην καριέρα του.

Ο Κοτάρσκι δεν θα είναι η μοναδική επιλογή κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου για τον ΠΑΟΚ κάτω από τα δοκάρια, αφού πλέον οι διαθέσιμοι τερματοφύλακες είναι οι δυο νεαροί, Χρήστος Ταλιχμανίδης και Κωνσταντίνος Μπαλωμένος. Οπότε ο Δικέφαλος θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα γκολκίπερ για να πλαισιώσει το νέο τιμ.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραντεβού Πασχαλάκη με Ολυμπιακό - Υπογράφει "χρυσό" συμβόλαιο - Ανατροπή με Μαϊστόροβιτς!