Facebook Pixel Eπίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ - Αυτός υπέγραψε νέο συμβόλαιο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-27 18:28:00

Eπίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ - Αυτός υπέγραψε νέο συμβόλαιο!

Sportdog Team
Eπίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ - Αυτός υπέγραψε νέο συμβόλαιο!

Ημέρα αλλαγών και ανακοινώσεων η σημερινή (27/5) για τους Κιτρινόμαυρους.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της β' ομάδας του συλλόγου.

Ο Έλληνας προπονητής έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην Ένωση μέχρι το 2024, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, Παράλληλα στην ανακοίονωση γίνεται γνωστό πως από την ομάδα αποχωρεί ο Νίκος Παναγιωτάρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο έως το καλοκαίρι του 2024. Ο 48χρονος τεχνικός επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Β.

Έπειτα από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δήλωσε στο aekfc.gr: «Είναι μεγάλη μου τιμή που θα συνεχίσω να υπηρετώ την ΑΕΚ. Με δουλειά, ήθος, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια προς τον κόσμο της, αλλά και προς όσα πρεσβεύει το έμβλημα της».

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Παναγιωτάρα, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εκκαθάριση" στην ΑΕΚ! Τέλος ο πρώτος με απόφαση Μελισσανίδη - Το Νο1 φαβορί για αντικαταστάτης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags