ΑΕΚ: Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ θα ταξιδέψει στο Κράσνονταρ στις 12 Ιουνίου, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον του, σε συνδυασμό με τους διοικούντες της τοπικής ομάδας.

Στην ΑΕΚ παρακολουθούν την υπόθεση, καθώς ο Πολωνός διεθνής είναι παίκτης που δεδομένα τους ενδιαφέρει, μετά τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με την ομάδα στα πλέι οφ.

Ο Κριχόβιακ, όπως αναφέρουν πολωνικά ΜΜΕ, φαντάζει πολύ δύσκολο να συνεχίσει στη ρωσική ομάδα. Θέλει να αποχωρήσει από τη Ρωσία και αυτό θα θέσει στους ανθρώπους της ομάδας. Ωστόσο, ακόμα... παίζεται το αν αυτό θα γίνει με δανεισμό ή μεταγραφή.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής στην ΑΕΚ, κάτι που επανέλαβε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα Super Express της Πολωνίας.

«Όλα είναι πιθανά. Δεν αποκλείω απολύτως τίποτα. Η ΑΕΚ είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ, με νέο γήπεδο που θα είναι έτοιμο σε λίγους μήνες. Σίγουρα είναι ένα από τα ενδεχόμενα, αλλά είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι συγκεκριμένο. Πρώτα πρέπει να επιστρέψω στο Κράσνονταρ και μετά θα μιλήσω με τον σύλλογο για το μέλλον μου. Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο, οπότε πρέπει να επιστρέψω. Ωστόσο σίγουρα θα μιλήσουμε για το μέλλον μου και θα καταλήξουμε σε μία απόφαση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κριχόβιακ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μεγάλο λάθος Παπαδημητρίου με Μελισσανίδη - Αφήνει Αλμέιδα και μισή 11αδα - Ποιοι τον... έφαγαν