Ο πρόεδρος της Γκόριτσα, Νέναντ Τσρνκο, μίλησε για το ζήτημα της μεταγραφής του Ντομινίκ Κοτάρσκι, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται κοντά στον ΠΑΟΚ.

Ο 22χρονος γκολκίπερ αγωνίζεται στην ομάδα της χώρας του με τη μορφή του δανεισμού από τον Αγιαξ και το club της Κροατίας διατηρεί οψιόν αγοράς του.

Όπως τόνισε ο Τσρνκο, υπάρχει οψιόν αγοράς που προβλέπεται στη συμφωνία με τον Άγιαξ, την οποία η Γκόριτσα σκοπεύει να ενεργοποιήσει. Στη συνέχεια, ο Δικέφαλος μπορεί να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή από την ομάδα της Κροατίας.

"Αυτή τη στιγμή το θέμα του Κοτάρσκι αφορά τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Γκόριτσα και τον Αγιαξ και μέχρι να τελειώσουν δεν μπορεί να συμβεί τίποτα άλλο. Εχουμε ρήτρα αγοράς και θέλουμε να την ενεργοποιήσουμε, αν δεχθεί ο Αγιαξ να πληρώσουμε σε δόσεις. Πιστεύω ότι μπορούμε να το λύσουμε αυτό το θέμα και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να αγοράσει τον Κοτάρσκι από εμάς».Μετά αναφέρθηκε στο κόστος ενδεχόμενης της μεταγραφής του, όπου σημείωσε ότι «η τιμή της πώλησης του Κοτάρσκι μπορεί να φτάσει τα τρία εκατομμύρια ευρώ, επίσης είναι λογικό ο Αγιαξ να ζητήσει ποσοστό μεταπώλησης. Γνωρίζουμε ότι ο Κοτάρσκι έχει πολλές προτάσεις κάτι που είναι καλό για την Γκόριτσα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραντεβού Πασχαλάκη με Ολυμπιακό - Υπογράφει "χρυσό" συμβόλαιο - Ανατροπή με Μαϊστόροβιτς!