ΠΑΟΚ: Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα του ΠΑΟΚ ως αντικαταστάτης του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, ωστόσο ο πρόεδρος ομάδας που αγωνίζεται φέτος ο Κροάτης γκολκίπερ έχει… άλλη άποψη και δείχνει ότι υπάρχουν αρκετά εμπόδια για ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Ο Νέναντ Τσρνκο σε δηλώσεις του σε κροατικά ΜΜΕ ισχυρίζεται ότι τίποτα δεν θα συμβεί μέχρι να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων η Γκόριτσα με τον Άγιαξ.

Στα τέλη Απριλίου, ο Τσρνκο έδωσε στην δημοσιότητα το αίτημα για αγορά του Κοτάρσκι, με τον Άγιαξ από την άλλη να ξεκαθαρίζει πως θέλει ένα ποσό κοντά στο 1.000.000 ευρώ.

Ο Τσρνκο αναφέρει πως θα προσπαθήσει να βρει την χρυσή τομή για να πάρει τον παίκτη δίνοντας το ποσό του 1.000.000 με δόσεις στον Άγιαξ και στην συνέχεια να πουλήσει τον Κοτάρσκι στον ΠΑΟΚ με μια τιμή που μπορεί να φτάσει τα 3.000.000 ευρώ!

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της Γκόριτσα, Νέναντ Τσρνκο:

«Αυτή τη στιγμή, ο Κοτάρσκι είναι αντικείμενο διαπραγματεύσεων μεταξύ του Άγιαξ και της Γκόριτσα και μέχρι να το επιλύσουμε αυτό δεν θα γίνει τίποτα.

Έχουμε το δικαίωμα να ενεργοποιήσουμε την ρήτρα αγοράς του παίκτη και θέλουμε να το πράξουμε αυτό, αν ο Άγιαξ συμφωνήσει να πάρει τα λεφτά σε δόσεις. Πιστεύω ότι μπορούμε να το λύσουμε και τότε ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να αγοράσει τον Κοτάρσκι από εμάς, η τιμή του οποίου μπορεί να φτάσει και τα 3.000.000 ευρώ.

Επίσης, στις διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο από το Άμστερνταμ, είναι λογικό να περιμένουμε ότι θα ζητήσουν ένα ποσοστό της μεταγραφής, δηλαδή τη διαφορά του ενός εκατομμυρίου ευρώ και το ποσό για το οποίο θα πουλούσε ο Κοτάρσκι.

Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχει αρκετές προσφορές, οπότε στο τέλος καλό θα ήταν η Γκόριτσα να βγει από όλα με τα κέρδη στη μεταγραφή».