Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας: "Ρουκέτα" Κούγια - Επίθεση κατά... πάντων και πωλητήριο στην ΑΕΛ! - "Φεύγω αλλιώς η ομάδα θα..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-29 22:05:00

"Ρουκέτα" Κούγια - Επίθεση κατά... πάντων και πωλητήριο στην ΑΕΛ! - "Φεύγω αλλιώς η ομάδα θα..."

Sportdog Team
"Ρουκέτα" Κούγια - Επίθεση κατά... πάντων και πωλητήριο στην ΑΕΛ! - "Φεύγω αλλιώς η ομάδα θα..."

Ο ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ομάδας αποκάλυψε την πρόθεσή του να πουλήσει τις μετοχές του και να αποχωρήσει από τη διοικητική ηγεσία του συλλόγου.
 

Ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε πως θέτει την ΠΑΕ ΑΕΛ προς πώληση, καθώς θέλει να απεμπλακεί από τον σύλλογο.

Ο ισχυρός άνδρας των "βυσσινί" εξήγησε πως δεν περνά καλά και θέλει να αποχωρήσει, εξηγώντας το πώς αυτό θα συμβεί.

Όπως τόνισε ο Αλέξης Κούγιας, αν δεν βρεθεί αγοραστής, τότε είτε ο ίδιος θα επιχειρήσει να φτάσει σε μια διαχειρίσιμη συμφωνία με όλους τους εμπλεκόμενους στον σύλλογο είτε η ΠΑΕ θα τεθεί υπό εκκαθάριση!

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο γνωστός ποινικολόγος ανακοίνωσε ότι θα αποδεχθεί προτάσεις ύψους 2,1 εκατ. ευρώ, ποσό που μπορεί να αποπληρωθεί σε βάθος τριετίας.

Ο γνωστός δικηγόρος τόνισε ότι υπάρχουν 1.750.493 ευρώ ρυθμισμένα χρέη προς την εφορία, οφειλές 505.000 ευρώ σε παίκτες και προπονητές που έχουν προσφύγει στη FIFA και οφειλές ύψους 212.443 ευρώ σε νυν ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Όσο για τα έσοδα ενημέρωσε πως η ΠΑΕ αναμένει έοοδα ύψους 1.275.000 ευρώ από πωλήσεις ποδοσφαιριστών, στοίχημα και τηλεοπτικά.

Ο Αλέξης Κούγιας μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Δεν περνάω καλά στην ΑΕΛ. Έχω μία οικογένεια και μία περιουσία που πρέπει να χαρώ. Έχω αποφασίσει να φύγω. Εάν καταφέρω να έρθω σε συνεννόηση με όλες τις υποθέσει αυτές δεν θα κάνουμε μεταγραφές. Σύμφωνα με τους Αντωνίου και Σαμολαδά θα ανεβαίναμε εύκολα και με το υπάρχον ρόστερ και αυτό με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Κάνω ανοιχτή πρόσκληση σε οποιοδήποτε Λαρισαίο, Αμερικάνο, Βούλγαρο ή σαν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Καβάλας που έχει οικονομική επιφάνεια. Μπορούν να έρθουν οι Πηλαδάκης, Πλεξίδας, Ντελόπουλος, οι άλλοι επιφανείς Λαρισαίοι όπως οι Κασίδης και Αδαμόπουλος.

Δίνω ένα ρόστερ 32 παικτών, μία συμφωνία για το Αλκαζάρ που με το ποσό της πρώτης χρονιάς μπορεί να γίνει συμψηφισμός και να αγωνιστεί η ομάδα με πολύ μικρό ποσό ενώ το γήπεδο είναι προδιαγραφών UEFA, προπονητικό SL1, ραδιόφωνο, γραφεία, μπουτίκ (η οποία ανακοίνωσε πως θα κλείσει), δύο πούλμαν.

Όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει με τον Δήμαρχο Λάρισας και να του δώσει τα στοιχεία του. Σε όποια συζήτηση γίνει θα ήθελα να είναι παρόν ο Δήμαρχος Λαρίσης και μέχρι τις 28 Ιουλίου 2022 θα περιμένω να εμφανιστεί.

Εάν μέχρι τότε δεν εμφανιστεί κάνεις τότε: ή θα προσπαθήσω να τα βρω με όλους σε μία διαχειρίσιμη συμφωνία ή η ΠΑΕ θα τεθεί υπό εκκαθάριση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γι’ αυτό έφυγα από Ολυμπιακό - Πουλημένος στο Ελλάδα-Αλβανία - Φώναζε ο Μπέος... δείτε τον παππού"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags