Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Φέρνει" χάφαρο στον ΠΑΟ ο Παλάσιος - Box to box που θα κάνει τη διαφορά - "Μηχανάκι"! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-31 08:45:00

"Φέρνει" χάφαρο στον ΠΑΟ ο Παλάσιος - Box to box που θα κάνει τη διαφορά - "Μηχανάκι"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Φέρνει" χάφαρο στον ΠΑΟ ο Παλάσιος - Box to box που θα κάνει τη διαφορά - "Μηχανάκι"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Πράσινοι εξετάζουν για ακόμα μία φορά παίκτη από την Αργεντινή, που υπήρξε συμπαίκτης με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Παναθηναϊκός: Νέο όνομα για την θέση του κεντρικού χαφ είδε το προσκήνιο για το Τριφύλλι και δεν είναι άλλο από αυτό του Ντομίνγκο Μπλάνκο, όπως αναφέρει σήμερα η "Live Sport".

Ο 27χρονος box to box προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και αγωνίζεται στην ίδια ομάδα από την οποία οι Πράσινοι πήραν τον Παλάσιος, την Ιντεπεντιέντε. Το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου και το γεγονός αυτό τον έχει κάνει περιζήτητο στην Αργεντινή, αφού πολλές ομάδες τον έχουν, ήδη, προσεγγίσει, όπως η Κολόν Σάντα Φε.

Ωστόσο, έχει όνειρο να παίξει στην Ευρώπη και να αποκομίσει ένα πιο κερδοφόρο συμβόλαιο και κάπου εκεί έρχεται και κολλάει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα που δεν είναι άλλο ότι ο παίκτης έχει το ίδιο μανατζερικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Φακούντο Σάντσες και έχει ήδη επαφή με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Ο Μπλάνκο έχει γεννηθεί στις 22 Απριλίου του 1995 στο Μπουένος Άιρες, είναι βραχύσωμος (μόλις 1,67μ.), χρησιμοποιεί κυρίως το δεξί, είναι κινητικός, με ενέργεια και εξαιρετικός τεχνίτης. Έχει αγωνιστεί μία φορά στην Εθνική Αργεντινής και έχει στο παλμαρέ του ένα Κόπα Σουνταμερικάνα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags