Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δύο υποθέσεις που "καίνε"! Φέρνει Μπλάνκο στα χαφ - Ο Χουάνκαρ κρίνει του...
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-01 09:14:00

Δύο υποθέσεις "καίνε" τον Παναθηναϊκό! Φέρνει Μπλάνκο στα χαφ - Ο Χουάνκαρ κρίνει του...

Sportdog Team
Δύο υποθέσεις "καίνε" τον Παναθηναϊκό! Φέρνει Μπλάνκο στα χαφ - Ο Χουάνκαρ κρίνει του...

Ποιες είναι οι περιπτώσεις παίκτών που απασχολούν το Τριφύλλι και πως θα κινηθεί στο μεταγρραφικό παζάρι.

Οι υποθέσεις που καίνε περισσότερο από κάθε άλλη τον Παναθηναϊκό είναι δύο. Η παραμονή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και η ανανέωση του συμβολαίου του Χουάνκαρ.

«Πρώτα ο Γκάτσι» είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της «SportDay», η οποία υποστηρίζει, ότι η σύνθετη διαπραγμάτευση με τη Χόφενχαϊμ για την αγορά ή την επέκταση του δανεισμού του Γκατσίνοβιτς επηρεάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού. Το ρεπορτάζ πάντως αναφέρει, ότι η ανανέωση του Χουάνκαρ βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Και στις δυο περιπτώσεις οι Πράσινοι έχουν συμμάχους τους παίκτες, στην πρώτη όμως ο Σέρβος, αν και θέλει να μείνει, πρέπει να περιμένει την όποια απόφαση της Χόφενχαϊμ, που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Η περίπτωση του σέρβου χαφ δεν περνά από το χέρι του Τριφυλλιού, και αν και οι Γερμανοί φαίνεται ότι δεν έχουν στα βασικά πλάνα τους τον Γκατσίνοβιτς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το θέμα.

Ο ίδιος ο παίκτης θα ήθελε να μείνει στην Αθήνα και τους Πράσινους, είτε ως δανεικός είτε με μεταγραφή, αφού στον Παναθηναϊκό έχει βρει ρόλο, είναι βασικός και αυξάνει έτσι τις πιθανότητές του να βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με την εθνική του ομάδα.

Παρόλα αυτά, στον Παναθηναϊκό πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον μέχρι τις 26 Ιουνίου, όπου η γερμανική ομάδα θα ξεκινήσει προετοιμασία.

Τότε το Τριφύλλι θα διαλευκάνει τα πράγματα με τον Σέρβο, την ώρα που όσον αφορά τον Χουάνκαρ αναμένεται εντός της εβδομάδας αυτής να υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μεγάλος ανταγωνισμός για Μπλάνκο

Από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού προκύπτει, ότι θα το παλέψει για Ντομίνγκο Μπλάνκο. Ο 27χρονος άσος έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου με την Ιντεπεντιέντε και στην συνέχεια θα αναζητήσει ελεύθερος τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. H Ιντεπεντιέντε έδωσε δύο μέρες προθεσμία στον παίκτη, να απαντήσει, ο οποίος θέλει Ευρώπη και ο Παναθηναϊκός έχει πολλές ελπίδες...

Αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και στα «όπλα» του είναι η ταχύτητά του και η τεχνική του κατάρτιση. Μάλιστα, αυτά τα δύο στοιχεία τον έχουν φέρει και στα άκρα σε πολλά ματς, συμπληρώνοντας τα «προσόντα» που αναζητά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Υπάρχει όμως ανταγωνισμός γύρω από το όνομά του. Εδώ και μερικές μέρες δεν «παίζει» μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά και στα ρεπορτάζ για τους δύο μεγάλους της Αργεντινής. Τόσο η Μπόκα Τζούνιορς, όσο και η Ρίβερ Πλέιτ φέρεται πως έχουν βάλει στο «στόχαστρό» τους τον βραχύσωμο μέσο. Παράλληλα, ενδιαφέρον υπάρχει και από συλλόγους του MLS, καθώς το γεγονός πως μένει ελεύθερος αυξάνει την προσοχή των ομάδων.

Αλβάρες και Μπόρχες για τα αριστερά της άμυνας

Στα υπόψιν του Τριφυλλιού για τα αριστερά της άμυνας είναι ο Αλβάρες του Αστέρα. Στην παρούσα φάση δεν έχει συμφωνήσει με την αρκαδική ομάδα όμως έχει μάθει τις απαιτήσεις της ο 27χρονος Αργεντινός έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025 και έχει ενημερωθεί για τις αποδοχές του ποδοσφαιριστή.

Για την ίδια θέση υπάρχει και η περίπτωση του Βραζιλιάνου Μπόρχες. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας φέρεται να είναι μία από τις τέσσερις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του 26χρονου αριστερού μπακ της Γκενκ.

Ο Βραζιλιάνος αριστεροπόδαρος αμυντικός φέτος αγωνίστηκε δανεικός στην Τοντέλα με τους Πορτογάλους να αναφέρουν ο Παναθηναϊκός ασχολείται με την περίπτωσή του, όπως επίσης δύο ακόμα ομάδες της Πορτογαλίς και μία από το Βέλγιο.

Για να προχωρήσει βέβαια η συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το θέμα με την ανανέωση του συμβολαίου με τον Χουάνκαρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags