Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Μάνος Τσαλγατίδης, μίλησε στον αέρα του OverFM την προετοιμασία της ομάδας και τι μεταγραφικές εξελίξεις.

Στον ΠΑΟΚ έκλεισαν τα τρία από τα τέσσερα φιλικά που θα δώσει η ομάδα ενόψει της προετοιμασίας του. Οι αντίπαλοι που θα αντιμετωπίσει στις φιλικές αναμετρήσεις είναι η Γκρόνινγκεν, η Άλκμαρ και η Σταντάρ Λιέγης ενώ αναμένεται και η τέταρτη ομάδα. Επίσης υπάρχει η σκέψη να γίνει ένα ακόμη φιλικό, όπου θα χωριστεί η ομάδα σε δύο γκρουπ και θα παίξουν οι παίκτες μεταξύ τους. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και στην περσινή προετοιμασία.

Για τα μεταγραφικά

Σχετικά με την περίπτωση του Ράφα Σοάρες δεν υπάρχει κάτι νεότερο μέχρι στιγμής αν και είναι σε πολύ καλό δρόμο η μεταγραφή του Πορτογάλου μπακ. Σίγουρα από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν περισσότερες εξελίξεις.

Όσο αναφορά την μεταγραφή του Κοτάρσκι, τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα. Καθώς υπάρχει στη μέση και η Γκόριτσα, όπου αγωνίζεται ως δανεικός ο Κροάτης κίπερ και έχει έρθει σε επαφή με τον Άγιαξ. Βέβαια ο Κοτάρσκι απ’ τη μεριά του είναι θετικός στο να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Σχετικά με τη συνάντηση Γκαρσία-Μπότο

Χθες πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ Πάμπλο Γκαρσία και Ζοσέ Μπότο. Ο Ουρουγουανός εν τέλη θα συνεχίσει μνα κάθεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ Β’ για έναν ακόμα χρόνο. Βέβαια θα πρέπει να ακολουθεί πιστά και συγκεκριμένα πράγματα τα οποία θα συμβαδίζουν με την πρώτη ομάδα. Για παράδειγμα θα πρέπει να ακολουθεί το ίδιο σύστημα και στυλ παιχνιδιού. Αυτό σημαίνει ότι Πάμπλο Γκαρσία και Ραζβάν Λουτσέσκου θα πρέπει να έχουν πολύ καλή επικοινωνία.