Μπορεί να ολοκλήρωσε τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις, ωστόσο ο Ολυμπιακός κάνει ήδη τα πλάνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Προτεραιότητα για τους ιθύνοντες της ομάδας είναι να οριστικοποιηθεί η παραμονή του Ελ Αραμπί στις τάξεις της ομάδας. Παράλληλα, γίνονται οι πρώτες επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους σε θέσεις, στις οποίες αναμένεται ενίσχυση.

Όπως υπογράμμισε ο Κώστας Σαμοθράκης στον Overfm, είναι θέμα χρόνου ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό. Έτσι θα κλείσει ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για τους «ερυθρόλευκους» με τον Μαροκινό επιθετικό να φοράει και τη νέα σεζόν τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού τόνισε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης επέστρεψε στην Ελλάδα λίγες μέρες μετά την άνοδο της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στη συνέχεια ο Κώστας Σαμοθράκης, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Καζρί της Σεντ Ετιέν. Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωσή του για την ενίσχυση της επίθεσης, ενώ ο Εμβιλά είναι φίλος με τον ποδοσφαιριστή του γααλικού συλλόγου. Παράλληλα, τόνισε ότι σύντομα ο Ολυμπιακός θα κλείσει δεξί μπακ.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η περίπτωση του Μπάλντοκ είναι ευκολότερη σε σύγκριση με αυτή του Κόουτο. Το όνομα του Μπάλντοκ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού αλλά ακόμα δεν έχει γίνει επίσημη επαφή.