Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ντομίνγκο Μπλάνκο: "Σκάνε" εξελίξεις με Μπλάνκο στον Παναθηναϊκό - "Μπρα ντε φερ" για την μεταγραφή του!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-02 08:45:00

"Σκάνε" εξελίξεις με Μπλάνκο στον Παναθηναϊκό - "Μπρα ντε φερ" για την μεταγραφή του!

Sportdog Team
"Σκάνε" εξελίξεις με Μπλάνκο στον Παναθηναϊκό - "Μπρα ντε φερ" για την μεταγραφή του!

Σε ρυθμούς... Μπλάνκο κινούνται εσχάτως στον Παναθηναϊκό, καθώς είναι δεδομένο ότι ο παίκτης βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Ιβάν Γιοβάνοβις για την ενίσχυση στον άξονα.

Παναθηναϊκός - Ντομίνγκο Μπλάνκο: Ο Αργεντινός box to box μέσος μένει ελεύθερος στο τέλος Ιουνίου, ωστόσο πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση. Κι αυτό, διότι ο παίκτης έχει προσελκύσει ήδη μεγάλο ενδιαφέρον γύρω του.

Μάλιστα από την πατρίδα του, προκύπτει ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλος στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού για να τον αποκτήσει, είναι στην πραγματικότητα η Μπόκα Τζούνιορς! Η ομάδα από το Μπουένος Άιρες έχει προκρίνει τον Ντομίνγκο Μπλάνκο μαζί με άλλη μία περίπτωση, ως τις κορυφαίες της λίστας της για την ενίσχυση στα χαφ.

Πάντως, την ίδια στιγμή οι Αργεντινοί κάνουν λόγο για πρόθεση του Μπλάνκο να έρθει ν' αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Σε αυτή την περίπτωση, μαζί φυσικά με το «ψηστήρι» που θα κληθεί να του κάνει ο Παλάσιος, ο Παναθηναϊκός θα έχει δεδομένα αρκετές πιθανότητες να τον υπογράψει. Σημειώνεται, ότι ο 27χρονος Λατίνος έχει απορρίψει ήδη πρόταση της Ιντεπεντιέντε για ανανέωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags