Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τρέχει" το ρεπορτάζ για Χουάνκαρ στον ΠΑΟ - Ξεκάθαρη η θέση Γιοβάνοβιτς - Τι είπε ο Νικολογιάννης
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-02 14:30:00

"Τρέχει" το ρεπορτάζ για Χουάνκαρ στον ΠΑΟ - Ξεκάθαρη η θέση Γιοβάνοβιτς - Τι είπε ο Νικολογιάννης

Sportdog Team
"Τρέχει" το ρεπορτάζ για Χουάνκαρ στον ΠΑΟ - Ξεκάθαρη η θέση Γιοβάνοβιτς - Τι είπε ο Νικολογιάννης

Για το θέμα ανανέωσης του Ισπανού μίλησε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Παναθηναϊκός: Το πώς έχουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Χουάνκαρ ανέλυσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού μετέφερε τα οικονομικά «θέλω» του ισπανού τα οποία με μπόνους και εφορία ξεπερνούν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Υπογράμμισε ότι για τα πάντα ενημερώνεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έχει ξεκάθαρη θέση πως δεν θέλει να υπάρξουν αφορμές από τα συμβόλαια που θα έχουν οι παίκτες που θα αποτελέσουν αφορμή για να… χαλάσουν τα αποδυτήρια.

«Ενημερώνεται για όλα ο Γιοβάνοβιτς. Το σημαντικότερο είναι ότι δεν θέλουν να χαλάσουν τα αποδυτήρια τα οποία για τον προπονητή της ομάδας είναι ιερά», ανέφερε και συνέχισε: «Θα συνεχιστούν οι επαφές από άλλη βάση αλλά θα πρέπει να πέσει η πλευρά του παίκτη. Είναι ανοικτό το θέμα ακόμη, θα έχουμε νέες επαφές και ίσως βρεθεί η χρυσή τομή».

Σχετικά με τα άλλα μεταγραφικά ζητήματα του τριφυλλιού ο Τάσος Νικολογιάννης υποστήριξε ότι υπάρχουν 1-2 περιπτώσεις χαφ που απασχολούν «ζεστά» την ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags