Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Χουανκάρ: Γι’ αυτό δεν υπογράφει ο Χουανκάρ - 300.000 για τον αντικαταστάτη από Ελλάδα - Τον πρόλαβε ο ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-02 16:06:00

Γι’ αυτό δεν υπογράφει ο Χουανκάρ - 300.000 για αντικαταστάτη από Ελλάδα - Τον... πρόλαβε ο ΠΑΟΚ!

GOALάρες by Εvaggelistis
Γι’ αυτό δεν υπογράφει ο Χουανκάρ - 300.000 για αντικαταστάτη από Ελλάδα - Τον... πρόλαβε ο ΠΑΟΚ!

Ποια η οικονομική διαφορά και η... εντολή Γιοβάνοβιτς σε Αλαφούζο! Ο Ισπανός αριστερός μπακ παρουσιάζεται ως ανένδοτος στις οικονομικές απαιτήσεις του, όμως η δική του πλευρά διαψεύδει τα νούμερα που κυκλοφόρησαν. Ποιον παίκτη ήθελαν οι Πράσινοι για τη θέση του από τη Superleague και η κρούση σε μπακ που έκλεισε στον Δικέφαλο με παραπάνω χρήματα.

O Xουανκάρ δεν ανανεώνει - τουλάχιστον ακόμη - με τον Παναθηναϊκό και οι "πράσινοι" επικοινωνιακά τον... έδωσαν κανονικά επειδή - όπως διέρρευσε - ζητάει 1,2 εκατ. ευρώ ως το 2024! Δηλαδή φέρεται να έχει εκτοξεύσει το κασέ του στις 600.000 ετησίως, απο εκεί που την προηγούμενη 2ετία του στο "τριφύλλι" εισέπραξε συνολικά καμιά 50αριά χιλιάρικα λιγότερα (έπαιρνε καθαρά 260 χιλιάρικα τον χρόνο, συν μπόνους).

Στα 32 του χρόνια πλέον ο Ισπανός αριστερός μπακ είτε  γιατί πατάει στο οτι ο Γιοβάνοβιτς έχει απαιτήσει την παραμονή/ανανέωσή του ενώ δεν υπάρχει αυτή την στιγμή στο ρόστερ κι άλλος στην θέση του, είτε επειδή ο ατζέντης του έχει ήδη προσφορές ή θέλει να περιμένει κι άλλες, κρατάει ψηλά το κασέ του (δεν πέφτει κάτω από την 500άρα, λέω εγω).

Είναι προφανές πως ο Παναθηναϊκός - ίσως και για λόγους... ισορροπίας στο ποδοσφαιρικό τμήμα - δεν πρόκειται να ενδώσει στις απαιτήσεις του Χουανκάρ και του ατζέντη του για "ντάμπλ" (διπλασιασμό) αποδοχών. Κι απο την στιγμή που οι "πράσινοι"  πλέον φρόντισαν/έσπευσαν να επικοινωνήσουν/χαρακτηρίσουν  σαν "υπερβολικές" τις απαιτήσεις  του Ισπανού, η εύκολη ερμηνεία είναι πως υπάρχει σημαντική - ακόμη - απόσταση που δεν καλύπτει τις καλές (εκατέρωθεν) προθέσεις για ανανέωση. Αυτές άλλωστε υπάρχουν, έχουν εκδηλωθεί εδώ και περίπου 3 μήνες , αλλά το deal ακόμη καθυστερεί.

Το ζητούμενο βέβαια είναι τι (καθαρές) αποδοχές προσφέρει ο Παναθηναϊκός στον Χουανκάρ για να ανανεώσει. Διάβασα πως προσεγγίζει τις 500.000 ευρώ το χρόνο, υπολογίζοντας σε αυτό το ποσό και (όλα) τα μπόνους. Αν όμως τα μπόνους αφορούν το 20 ή 25 % του ποσού, τότε αλλάζουν τα δεδομένα. Γιατί κάτι τέτοιο κυκλοφόρησε στην πιάτσα από το μανατζερικό περιβάλλον του Ισπανού, ως... απάντηση για το "υπερβολικές απαιτήσεις" του!!

Πάμε και στο... παρασύνθημα: ο Παναθηναϊκός δεν έχει μείνει όλο αυτό το διάστημα με σταυρωμένα χέρια  περιμένοντας τον Χουάνκαρ. Κοίταξε και κοιτάει στην αγορά τι εναλλακτικές υπάρχουν...

Μέσα στον Μάϊο , λοιπόν, ρώτησε στον Αστέρα Τρίπολης για τον Αλβάρες, τον 27χρονο Αργεντινό αριστερό μπακ, από τους  κορυφαίους του πρωταθλήματος. Οι Μπακοκαυμενάκηδες όμως, ζήτησαν 600.000 ευρώ για την πώληση του και ήταν... ακατέβατοι!

Δεν συζητούσαν δηλαδή για ένα ποσό παρόμοιο με εκείνο που το περασμένο καλοκαίρι ο Αλαφουζος τους έσκασε για τον Κώτσιρα. Τότε έδωσε 250 χιλιάρικα και τον πήρε, τώρα θα μπορούσε να δώσει μια 300άρα. Εκεί "κόλλησε" η υπόθεση Αλβάρες για ΠΑΟ και μέχρι σήμερα δεν επανήλθαν. Ούτε φαίνεται να το κάνουν προσεχώς...

Από εκεί και πέρα οι "πράσινοι" βολιδοσκόπησαν και τον Ράφα Σοάρες, που έμενε ελεύθερος από την Γκιμαράες. Η πρώτη τιμή που άκουσαν ήταν 650.000 ευρώ το χρόνο, αλλά για αριστερό μπακ ο Γιοβάνοβιτς δεν θέλει να δώσει τέτοιο συμβόλαιο αλλά κανένα 400άρι με "ταβάνι" τα 450... 

ΥΓ.  Παρεμπιπτόντως για Ράφα Σοάρες στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο τελικά ξεπεράστηκαν κάποια αγκάθια και ΟΡΙΣΤΙΚΑ θα υπογράψει 3ετες, ο Πορτογάλος αριστερός μπακ θα έχει καθαρές ετήσιες αποδοχές κοντά στις 620.000 ευρώ ενώ θα εισπράξει και "μπόνους υπογραφής" (ως ελεύθερος)

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάνει πλάκα ο Αλαφούζος - Αυτόν φέρνει από Σούπερ Λιγκ στον Παναθηναϊκό - Βούιξε ο τόπος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags