ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία της πραγματοποίησης των πρώτων μεταγραφών του, με τον Νικολάς Κουλιάτα να θεωρείται ήδη παίκτης του Δικεφάλου.

Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός έχει υπογράψει τα έγγραφα του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, το οποίο θα είναι τετραετούς διάρκειας και μένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Ήδη κατά την διάρκεια της περασμένης εβδομάδας ο Κουαλιάτα είχε περάσει ιατρικές εξετάσεις ενώ αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη μετά από δύο εβδομάδες αφού ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Μοντεβιδέο Γουόντερερς και πάρει πρώτα κάποιες ανάσες με μια εξτρά άδεια που θα του δώσει η ομάδα από την Ουρουγουάη.

Την ίδια στιγμή δηλώσεις από τον πρόεδρο της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, Σορίν Καρτού, έβαλε νέα δεδομένα στην υπόθεση του  Αλεξάντρου Μιτρίτσα, που ανήκει στην New York City, αναφέροντας ότι πιθανά να κινηθούν για τον παίκτη.

«Ο Μιτρίτσα είναι αυτή τη στιγμή παίκτης της New York City και ακόμη έχουμε να παίρνουμε χρήματα από αυτήν. Ίσως ο Μιτρίτσα έχει προσφορές από πιο πλούσιες ομάδες, θα δούμε. Κανείς δεν ξέρει όμως πως μπορεί να εξελιχθεί μία διαπραγμάτευση», ανέφερε μεταξύ άλλων, στη σχετική του δήλωση.