Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Γι’ αυτό επιμένει για Καμαρά ο Μαρτίνς, ποιότητα ο Λιβάγια - Δύο μπακ και εξτρέμ - Θέμα με Φορτούνη"
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-04 14:45:00

"Έτσι θα παίξει ο Αμπουμπακάρ με Μαρτίνς, ποιότητα Λιβάγια - Δύο μπακ και εξτρέμ - Θέμα με Φορτούνη"

του Παναγιώτη Νικολάου
"Έτσι θα παίξει ο Αμπουμπακάρ με Μαρτίνς, ποιότητα Λιβάγια - Δύο μπακ και εξτρέμ - Θέμα με Φορτούνη"

Ο... χρήσιμος Αμπουμπακάρ, οι επόμενες μεταγραφές και ποιοι φεύγουν! Ο Πέτρος Ξανθόπουλος στο Sportdog για τα μεταγραφικά των πρωταθλητών Ελλάδας. Τί λέει για τη μεταγραφή του Μασούρα. Πώς πρέπει να ενισχυθούν οι Ερυθρόλευκοι.

Την άποψη, ότι ο Ολυμπιακός θα δεχτεί και άλλες κρούσεις για Μασούρα και άλλους ποδοσφαιριστές εξέφρασε ο Πέτρος Ξανθόπουλος. Ο βετεράνος άσος των Πειραιωτών μίλησε στο Sportdog για τον σχεδιασμό των Ερυθρόλευκων και υποστήριξε, ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν σίγουρα δύο ακραία μπακ και έναν εξτρέμ, σε περίπτωση που φύγει ο Μασούρας.

Παράλληλα τόνισε, ότι αν έρθει ο Ζάχαβι ή κάποιος άλλος επιθετικός, τότε ο Χασάν θα τεθεί εκτός εξίσωσης, ενώ όσον αφορά την περίπτωση του Αμπουμπακάρ Καμαρά του Άρη, τον χαρακτήρισε ως χρήσιμη επιλογή. Στο τέλος έκανε και ένα σχόλιο για την εμφάνιση της Εθνικής.

Διαβάστε όσα μας είπε:

Ο Μασούρας ήταν το καυτό όνομα των τελευταίων ημερών λόγω του ενδιαφέροντος της Τράμπζονσπορ. Ο Ολυμπιακός δεν ικανοποιείται από το ποσό που δίνουν οι Τούρκοι. Πιστεύετε, ότι θα έχουμε ανατροπή;

«Οι μεγάλες ομάδες και δίνουν και παίρνουν. Ο Ολυμπιακός έχει μία λογική. Έχει πωλήσει καλούς παίκτες με πάρα πολλά χρήματα. Μένει στην απόφασή του. Θεωρώ, ότι όσο περνάει ο χρόνος, τόσο θα έρχονται περισσότερες κρούσεις. Όχι μόνο για τον Μασούρα».

Στην πρώτη της ομάδας θα δούμε επιστροφές παικτών όπως Χασάν, Ραντζέλοβιτς, Κούρτης, Τσούμιτς. Ποιούς θα κρατούσατε στο λιμάνι την επόμενη χρονιά;

«Εξαρτάται από τους παίκτες που θα πάρει η ομάδα. Πρώτα παίρνεις και μετά διώχνεις. Άρα θεωρώ, ότι αν πάρει ο Ολυμπιακός τον Ζάχαβι ή κάποιον άλλον μπροστά και μείνει ο Ελ Αραμπί, αντιλαμβάνεστε, ότι ο Χασάν δεν μπορεί να μείνει».

Σε ποιές θέσεις θεωρείτε, ότι θέλει ενίσχυση;

«Θέλει σίγουρα δύο πλάγια μπακ, δεξιά και αριστερά. Γιατί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο έχουμε δει να συμμετέχουν πολύ στο παιχνίδι. Η ομάδα από πέρσι έχει τσεκάρει τον Μπάλντοκ. Περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις. Επίσης αν φύγει ο Μασούρας θα χρειαστεί και παίκτη στα εξτρέμ. Ο Ολυμπιακός έχει δει κάποια παιδιά. Θα δει ενδεχομένως και άλλους».

Ποιά είναι η εκτίμησή σας για την υπόθεση του Φορτούνη;

«Δεν ξέρω! Τη χρονιά που μας πέρασε γύρισε από τραυματισμό. Τώρα είναι έτοιμος. Στην αρχή της νέας χρονιάς θα φανεί πόσο τον υπολογίζει ο προπονητής. Είναι ένας καλός παίκτης. Τα τελευταία χρόνια τον έχουν ταλαιπωρήσει οι τραυματισμοί. Θεωρώ, ότι είναι ένα θέμα για το οποίο ο Ολυμπιακός ίσως κληθεί να βρει λύση».

Υπάρχουν δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον Καμαρά του Άρη με τον Ολυμπιακό. Πώς σας φαίνεται η περίπτωσή του;

«Είναι ένας παίκτης all around. Είναι αυτό που θέλει ο προπονητής. Πιέζει μέσα στην περιοχή. Σπάει τη μπάλα. Κυνηγά καλά τη μπάλα. Μας έχει δείξει όμως, ότι δεν έχει το εύκολο γκολ. Είναι όμως ένας παίκτης που κάνει πολλές δουλειές. Φαντάζομαι τον θέλει πίσω από το 9άρι. Κάθε προπονητής έχει το σκεπτικό. Προφανώς θα αποτελέσει καλή προσθήκη. Γιατί έχει δείξει καλά δείγματα. Είναι τρεχαλατζής, μαρκάρει, γυρίζει στην άμυνα. Δεν είναι παίκτης που εντυπωσιάζει, θεωρώ όμως, ότι είναι χρήσιμος».

Υπήρχαν αναφορές τις τελευταίες ημέρες, ότι ο Ολυμπιακός θέλει ξανά Λιβάγια. Είναι εφικτό το σενάριο;

«Είναι ποιοτικός, ξέρει μπάλα. Δεν είναι καθαρόαιμο σέντερ φορ. Καλός παίκτης. Πολλά ονόματα ακούγονται, αλλά δεν γίνεται να έρθουν και όλοι».

Πώς είδατε την Εθνική;

«Πίστευα ότι θα κερδίζαμε με 2-0. Έπεσα έξω στο σκορ. Έβλεπα το διπλό, γιατί η ομάδα είναι περισσότερο ανεβασμένη και θαρραλέα. Ο αντίπαλος δεν είναι σοβαρός, παρότι οι ομάδες από το Νησί είναι δύσκολες. Η ομάδα είναι καλή. Θέλει δουλίτσα. Είναι όμως μετά το τέλος της σεζόν και οι παίκτες χρειάζονται ξεκούραση. Το πρώτο δείγμα στο Nations League ήταν θετικό.

Προφανώς θα δυναμώσει αν μπούνε στην εξίσωση παίκτες όπως ο Μανωλάς και ο Παπασταθόπουλος;

«Αυτό είναι στο χέρι του προπονητή. Πότε θα επιλέξει να τους καλέσει. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν και αυτές οι επιλογές».

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πακέτο Σβάρνας-Αλμπάνης - Με... μισή τιμή ο Παπανικολάου στο Λιμάνι - "Ζημιά" με Μασούρα-Μπουχαλάκη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags