ΑΕΚ: Έτοιμη λίστα με 50+ ποδοσφαιριστές έλαβε στα χέρια του ο Ματίας Αλμέιδα από το σκάουτινγκ που είχε κάνει ο σύλλογος το προηγούμενο διάστημα, με τον Αργεντινό να έχει εγκρίνει κάποιους παίκτες και να έχει προσθέσει κάποιες δικές του επιλογές.

Την ίδια λίστα έχει λάβει και ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, που έχει δικές του λύσεις και αυτός, αλλά αυτό που έχει σημασία να καταλάβουμε είναι ότι την τελική έγκριση θα την δώσει ο Αλμέιδα στον σύλλογο και όχι ο Κουχάρσκι! Γιατί; Μα, φυσικά, γιατί ο προπονητής είναι που θα δουλέψει μαζί τους στη διάρκεια της σεζόν και όχι ο Κουχάρσκι...

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έρθουν παίκτες που θα είναι "δικοί του" ή αποκλειστικά δικοί του, καθώς η λίστα που του δόθηκε αφορά ποδοσφαιριστές που η ΑΕΚ (δηλαδή ο Κονέ) είχε κάνει σκάουτινγκ από πριν, καθώς ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά που έχει θέσει ο σύλλογος για να ασχοληθούν μαζί τους.

Ο λόγος που για την ώρα δεν έχει υπάρξει κάποια μεταγραφή, είναι ότι οι παίκτες που παρακολουθούνται έχουν συμβόλαιο με άλλες ομάδες και για αυτό δεν είναι εύκολο να προχωρήσουν όσο άμεσα θέλουν από την ομάδα οι μεταγραφές. Παρόλα αυτά είναι στόχος  στην πρώτη προπόνηση να έχουν έρθει τουλάχιστον δύο.

Στην πρώτη προπόνηση, άλλωστε, δεν θα βρεθούν στα Σπάτα όσοι έχουν "κοπεί" για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κι εδώ μιλάμε και για μεγάλα ονόματα, όπως είναι για παράδειγμα οι Βράνιες Λε Ταλέκ, Τσιντώντας, Καρίμ, Τάνκοβιτς, Μπακάκης. Ο Αλμέιδα δεν τους υπολογίζει και θα είναι σε ξεχωριστό γκρουπ, μέχρι να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή έκπληξη Έλληνα άσου - Στο… κόλπο ΑΕΚ και Παναθηναϊκός - "Χρυσό" συμβόλαιο!