Αν κάτι θεωρείται σίγουρο για τον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι είναι η απόκτηση τουλάχιστον ενός εξτρέμ από το "πάνω ράφι", μιας και οι πρωταθλητές Ελλάδας ψάχνουν ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Ένας παίκτης που πληροί σε απόλυτο βαθμό τα κριτήρια του Πέδρο Μαρτίνς είναι ένας... παλιός γνώριμος στο Λιμάνι. Οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρθηκαν παλαιότερα για τον Λάριν και πλέον έχουν επανέλθει δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Ο διεθνής άσος, που ετοιμάζεται για το προσεχές Μουντιάλ με τον Καναδά, αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης αλλά έχει την ευχέρεια να καλύψει τόσο τη θέση του δεξιού εξτρέμ όσο και του σέντερ φορ. Σε αντίθεση με πολλούς εξτρέμ που δεν έχουν το εύκολο γκολ, ο Λάριν είναι σκόρερ ολκής. Το έχει αποδείξει με συνολικά 74 γκολ στα πρωταθλήματα Τουρκίας και ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια, ενώ μετρά 23 γκολ σε 47 αγώνες για λογαριασμό της Εθνικής Καναδά.

Ο 27χρονος επιθετικός μένει ελεύθερος από την Μπεσίκτας την 1η Ιουλίου και φέρεται να αποτελεί τον υπ' αριθμόν ένα στόχο του Ολυμπιακού για να καλύψει τις μεταγραφικές αστοχίες (Ονιεκούρου, Λόπες) του περασμένου καλοκαιριού. Ωστόσο, οι Ερυθρόλευκοι κάθε άλλο παρά μόνοι τους τρέχουν στην κούρσα για τον Λάριν. Οι Ιταλοί κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Φιορεντίνα προς το πρόσωπο του Καναδού, κάτι που επιβεβαίωσε ο έγκυρος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Αν και μένει ελεύθερος, η περίπτωση του Λάριν παραμένει δύσκολη. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός της Φιορεντίνα, το όνομά του έχει γραφτεί επίσης για τις αγγλικές Τότεναμ και Γουέστ Χαμ. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο Καναδός διεθνής έχει υψηλό κασέ. Χαρακτηριστικό είναι πως φεύγει από τη Μπεσίκτας επειδή δεν κατέληξε σε συμφωνία ανανέωσης με τους Τούρκους, αφού ζήτησε συμβόλαιο 2.500.000 ευρώ ετησίως!



Στο προσκήνιο ο περιζήτητος Κασιέρα

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής με έφεση να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης είναι ο Ματέο Κασιέρα, με τη διαφορά ότι -σε αντίθεση με τον Λάριν- αρέσκεται να παίζει κυρίως ως σέντερ φορ.

Ο Κολομβιανός επιθετικός της ρωσικής Σότσι έκανε σπουδαία σεζόν με 14 γκολ σε 22 συμμετοχές και εσχάτως το όνομά του έχει έρθει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Το ενδιαφέρον των Πειραιωτών μάλιστα είναι επιβεβαιωμένο από εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Βέβαια, ο Κασιέρα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 στη Σότσι, ενώ ο εκπρόσωπός μπορεί να τοποθέτησε τον Ολυμπιακό στις ομάδες που τσεκάρουν τον πελάτη του, όμως έκανε επίσης λόγο για ενδιαφέρον από Ζενίτ, Ρίβερ Πλέιτ, Φενέρμπαχτσε και Ερυθρό Αστέρα!

Ο Κολομβιανός επιθετικός πάντως αποτελεί μια περίπτωση που αξίζει να κυνηγήσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας ακόμα κι αν γνωρίζουν ότι θα έχουν μεγάλο ανταγωνισμό. Προέρχεται από τον Άγιαξ, ο οποίος τον απέκτησε σε ηλικία 19 ετών το 2016, προτού τον παραχωρήσει στη Μπελενένσες το 2019. Στον Αίαντα δεν κατάφερε να πρωταγωνιστήσει, όμως η περυσινή σεζόν στη Σότσι ήταν η καλύτερη της καριέρας του. Όντας σε εξαιρετική ηλικία (25 ετών) ο Κασιέρα μοιάζει πλέον ώριμος για μεγάλα πράγματα στο -άμεσο- μέλλον.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο… εφιάλτης του Ολυμπιακού επιστρέφει - Ομάδα 16 εκατομμυρίων τον "απειλεί" για την Ευρώπη!