Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι μία περίπλοκη υπόθεση για την ΑΕΚ. Ο Ιρανός, ο οποίς πέρσι μέτρησε σε 35 αγωνιστικές 6 γκολ και 1 ασίστ έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023, ωστόσο το μέλλον του στην Ένωση δεν είναι δεδομένο.

Υπάρχει διαδικασία εύρεσης νέου σταθμού στην καριέρα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταφέρονται να κάνουν λόγο για επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ από ινδική ομάδα! Ο λόγος για τη Μοχούν Μπαγκάν, η οποία σύμφωνα με το tweet του δημοσιογράφου, Farhad Jameshedpour, απέστειλε επίσημη πρόταση στην Ένωση για τον Ιρανό επιθετικό.

Ο δημοσιογράφος στη συζήτηση που ακολουθεί, με τους followers αναφέρει πως «η πρόταση είναι πολύ καλή» επισημαίνοντας σε άλλον χρήστη του Twitter πως «μην ανησυχείτε, δεν λέω ποτέ ψέματα». Ενώ καταλήγοντας απαντά και σε ερώτηση για το πώς θεωρεί ότι βλέπει την πρόταση η ΑΕΚ γράφοντας χαρακτηριστικά πως «δεν έχω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά η ΑΕΚ σίγουρα θα το σκεφτεί, γιατί δεν υπολογίζει τον παίκτη».

Από την άλλη πλευρά, ο Ανσαριφάρντ, ο οποίος έχει προτάσεις και από ευρωπαϊκούς συλλόγους, έχει ξεκαθαρίσει ότι προηγείται η δυνατότητα παραμονής του στην Ελλάδα, αφού είναι παντρεμένος με Ελληνίδα και έπειτα θα δει το εξωτερικό.

Οπότε πλέον αναμένουμε ποιά θα είναι η επόμενη σελίδα στη σταδιοδρομία του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Δείτε το tweet του Ινδού δημοσιογράφου: