Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μαθαίνει Σάμπα! Άνοιξε πόρτα για Βραζιλία – Αυτόν τον παίκτη έχει στα ραντάρ
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-24 09:07:00

Μαθαίνει Σάμπα ο Παναθηναϊκός! Άνοιξε πόρτα για Βραζιλία – Αυτόν τον παίκτη έχει στα ραντάρ

Sportdog Team
Μαθαίνει Σάμπα ο Παναθηναϊκός! Άνοιξε πόρτα για Βραζιλία – Αυτόν τον παίκτη έχει στα ραντάρ

Το Τριφύλλι ψάχνει έτοιμους παίκτες και «λαβράκια». Πώς σχετίζεται ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Παναθηναϊκός: H ενίσχυση στην επίθεση βρίσκεται στο προσκήνιο. Ο Παναθηναϊκός έχει σταθερά στα ραντάρ του τον Βιτίνιο. «Μαθαίνει Σάμπα» είναι ο τίτλος της «SportDay», η οποία τονίζει, ότι οι πράσινοι άνοιξαν πόρτα στη Βραζιλία όπου ψάχνουν έτοιμους παίκτες αλλά και «λαβράκια».

Μεγαλωμένος στο Sao José dos Campos, έναν δήμο του Σάο Πάολο της Βραζιλίας, έπαιξε αρχικά στα τμήματα υποδομής της τοπικής ομάδας, στη συνέχεια στη Φεροβιάρια, από εκεί το 2018 πήγε στην Ατλέτικο Παραναένσε, όπου τον ανακάλυψε η Ντιναμό Κιέβου με την οποία υπέγραψε για πέντε χρόνια στις 31 Αυγούστου 2021. Στην Ατλέτικό είχε συνολικά 59 συμμετοχές, 15 γκολ και 7 ασίστ. Το 2019 πήρε πρωτάθλημα και κύπελλο στην Βραζιλία.

Ο Βιτίνιο είναι δεξιοπόδαρος που του αρέσει να αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ, αλλά παίζει και στην αντίθετη πλευρά, αλλά και ως επιθετικός μέσος, έπαιξε σε 13 αγώνες φέτος και σκόραρε τρεις φορές με τη φανέλα της Ντιναμό μέχρι την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία.

Απ' ότι φαίνεται, ο Παναθηναϊκός θέλει να εκμεταλλευτεί το νέο παραθυράκι που δίνει η FIFA για παίκτες που προέρχονται από το ουκρανικό και το ρωσικό πρωτάθλημα, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Ο Βιτίνιο τον Απρίλιο δόθηκε δανεικός στην Ατλέτικο Παραναένσε, η εμπόλεμη κατάσταση παραμένει όμως στην Ουκρανία, οπότε είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για το Τριφύλλι προκειμένου να προσθέσει στην φαρέτρα του τον Βραζιλιάνο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης, ότι δυσκολεύει του Μπλάνκο μετά τη μεγάλη πρόταση της Ατλέτικο Μινέιρο. Η Πούμας θέλει Βιγιαφάνιες, ενώ η «LiveSport» αναφέρει, ότι μετά τη συζήτηση που είχε ο Φραν Βέλεθ με τον Γιοβάνοβιτς, ο Ισπανός στόπερ επανεξετάζει την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags