Σε επαφές με τη Μπενφίκα για τον Λουίς Μιγκέλ Αφόνσο Φερνάντες ή πιο απλά «Πίτσι» βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έχει βρει έναν ακόμη υποψήφιο για να γίνει το επόμενο «δεκάρι» του Ολυμπιακού στην πατρίδα του, την Πορτογαλία.

Όπως αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ από την Ιβηρική, ο 51χρονος τεχνικός επιθυμεί την απόκτηση του πολύπειρου μεσοεπιθετικού της Μπενφίκα, Πίτσι. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα τονίζουν οι συμπατριώτες του «ερυθρόλευκου» προπονητή, οι Πειραιώτες βρίσκονται ήδη σε επαφές με τους «Αετούς» για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Πίτσι στα 32 του χρόνια αγωνίζεται κυρίως δεκάρι αλλά παίζει και στα δύο άκρα της επίθεσης. Πέρυσι ήταν δανεικός στη Μπασακσεχίρ στην Τουρκία. Ανήκει στη Μπενφίκα και έχει συμβόλαιο εκεί έως το 2023. Το 2021-2022 είχε σεζόν με 40 αγώνες και 3 γκολ αλλά και 5 ασίστ. Ο διεθνής Πορτογάλος έχει κάνει καριέρα σε Πορτογαλία και Ισπανία με ομάδες όπως η Μπενφίκα και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Έχει κατακτήσει το Europa με την Ατλέτικο και το Nations League με την Πορτογαλία, έχει τίτλους στην Πορτογαλία και έχει βγει πρώτος σκόρερ στο Europa League το 2020-2021. Με τη Μπενφίκα έχει 357 ματς στην καριέρα του με 94 γκολ και 95 ασίστ.

Υπενθυμίζεται, ότι όπως όλα δείχνουν, ο Κώστας Φορτούνης θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός «κόπηκε» από τον Πέδρο Μαρτίνς και δεν ταξίδεψε στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Η πλευρά του Φορτούνη βγήκε άμεσα στην αγορά για την επόμενη ομάδα του και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει καλή πρόταση στο... τραπέζι.

Έτσι ο Ολυμπιακός ψάχνει τον αντί-Φορτούνη. Για να δούμε, θα είναι ο Πίτσι, αυτός που θα πάρει τη θέση;