ΠΑΟΚ: Στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου του Βορρά βρίσκεται από σήμερα (24/6) ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή του στην ομάδα.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας θα αποτελέσει το Νο1 κάτω από τα γκολπόστ του ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς να είναι η εναλλακτική του και τους ανθρώπους του Δικεφάλου να δείχνουν τεράστια πίστη στις ικανότητες του νεαρού Κροάτη γκολκίπερ.

Γι' αυτό και το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Κοτάρσκι θα είναι πενταετές και συγκεκριμένα για 4+1 χρόνια, δείγμα του πόσο πολύ θέλουν να επενδύσουν πάνω του οι Θεσσαλονικείς, κάτι που βέβαια αποτυπώνεται και στα ποσά που φέρονται να δαπάνησαν για να τον κάνουν δικό τους.

Όπως σημειώνει ο γνωστός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο ΠΑΟΚ έδωσε περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ στην Γκόριτσα για να τελειώσει την μεταγραφή του Κοτάρσκι, συν κάποια μπόνους που μπήκαν στην συμφωνία.

Χρήματα που, βέβαια, δεν απέχουν σε μεγάλο βαθμό από την πραγματικότητα, με τον Τύπο της Κροατίας να κάνει λόγο για ποσό ρεκόρ στην ιστορία της Γκόριτσα, συνθέτοντας τη μεγαλύτερη πώληση του συλλόγου!