Facebook Pixel Ανατροπή ο Ολυμπιακός στο ντεμπούτο Άβιλα - Εκτελεστές Σισέ, Χασάν και ήρωας ο Βατσλίκ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-25 20:48:00

Ανατροπή ο Ολυμπιακός στο ντεμπούτο Άβιλα - Εκτελεστές Σισέ, Χασάν και ήρωας ο Βατσλίκ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ανατροπή ο Ολυμπιακός στο ντεμπούτο Άβιλα - Εκτελεστές Σισέ, Χασάν και ήρωας ο Βατσλίκ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 2-1 της Φορτούνα Ντίσελντορφ στο δεύτερο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας, με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει αρκετές δοκιμές.

Ο Ολυμπιακός ανέτρεψε το σκορ απέναντι στη γερμανική Φορτούνα Ντίσελντορφ και πήρε τη νίκη με 2-1, στο δεύτερο καλοκαιρινό του φιλικό ματς.

Οι Σισέ και Χασάν πέτυχαν τα δύο γκολ των Ερυθρολεύκων, με τον τερματοφύλακα Βατσλίκ να αποκρούει πέναλτι και να κρατά το προβάδισμα για τον Ολυμπιακό μέχρι το φινάλε του ματς

Ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε ο νεοαποκτηθείς δεξιός μπακ, Γκονζάλο Άβιλα, που ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα και άφησε θετικές εντυπώσεις.

Το ματς:

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε τον έλεγχο, πίεζε και πάλι ψηλά, αλλά ήταν η γερμανική ομάδα (Β΄ Εθνική) που άνοιξε το σκορ.

Αυτό συνέβη στο 23ο λεπτό, όταν ο Πέτερσον βρήκε το χώρο και με σουτ εκτός περιοχής και έστειλε ψηλά στη γωνία του Κρίστινσον. Το ημίχρονο πάντως ολοκληρώθηκε ισόπαλο, καθώς στο 29΄ ο Βαλμπουενά εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Σισέ έγινε ο τελικός αποδέκτης της μπάλας, απέφυγε κάποιους αντίπαλους και πλάσαρε εύστοχα για το 1-1.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 2-1 στο 62ο λεπτό με κεφαλιά του Χασάν στο δεύτερο δοκάρι, από εκτέλεση φάουλ του Ραντζέλοβιτς. Από την πλευρά της, η ομάδα του Ντίσελντορφ είχε δοκάρι στο 69΄ κι έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 75΄, όταν στο πέναλτι που καταλογίστηκε για χέρι του Χασάν ο Βατσλίκ νίκησε τον Γκίντσεκ από τα 11 βήματα.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας ξεκίνησε με ενδεκάδα τους Κρίστινσον, Άβιλα, Παπασταθόπουλο, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Κούντε, Μαντί Καμαρά, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Μασούρα, Τικίνιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Βατσλίκ, Κούτρης (84΄ Ντιμπί Κεϊτά), Μπαγκαλιάνης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κανέ (78΄ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Καρβάλιο, Φαντιγκά, Ραντζέλοβιτς, Χασάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα αλλάζει όλα ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - Πώληση-έκπληξη στο Λιμάνι - Αγαπημένο παιδί του Μαρινάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags