Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φτιάχνει τους ΠΑΟΚτζήδες παλαίμαχος της ομάδας - Ατάκες... φωτιά για Ρικάρντο, Κουαλιάτα
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-30 16:47:00

Φτιάχνει τους ΠΑΟΚτζήδες παλαίμαχος της ομάδας - Ατάκες... φωτιά για Ρικάρντο, Κουαλιάτα

Sportdog Team
Φτιάχνει τους ΠΑΟΚτζήδες παλαίμαχος της ομάδας - Ατάκες... φωτιά για Ρικάρντο, Κουαλιάτα

Σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στις νέες μεταγραφές της ομάδας και στο πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Κούλης Αποστολίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σχολίασε την εικόνα των νέων αποκτημάτων του ΠΑΟΚ στη χθεσινή φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τους Γκοου Αχέντ Ίγκλις, σημειώνοντας πως ο Ντάντας είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να δείξει ωραία πράγματα ενώ αναφέρθηκε και στην… εξυπνάδα του Φιλίπε Σοάρες.

«Είναι νωρίς να αξιολογήσουμε τους παίκτες, είναι οι πρώτες προπονήσεις στην προετοιμασία, πιστεύω ότι ο Ντάντας είναι ένα παιδί που θα δείξει ωραία πράγματα. Ο Ρικάρντο δείχνει ότι υπάρχει κίνηση στο παιχνίδι του και από αριστερό εξτρέμ βρέθηκε στο κέντρο, έχει την κίνηση, την ταχύτητα και την δημιουργία. Ο Σοάρες έδειξε την εμπειρία του, ότι του αρέσει να ανεβαίνει στο γήπεδο και να βασιστεί ο ΠΑΟΚ σε αυτόν αγωνιστικά. 

Ο Κουαλιάτα είναι ένα παιδί το οποίο ήρθε από μία ξένη χώρα για πρώτη φορά, είναι περισσότερο 10αρι, παρά να αγωνίζεται αριστερά, αλλά αυτό είναι ένα θέμα του προπονητή. Μου άρεσε το γεγονός ότι τον είδα να πηγαίνει πάνω στον αντίπαλο. Ο Φιλίπε έχει ποδοσφαιρικό μυαλό, είναι μία καλή περίπτωση και φαίνεται ποιοτικός ποδοσφαιριστής», είπε ο Κούλης Αποστολίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags