Η περίπτωση του Κάλεντ Νάρεϊ έχει περάσει από χίλια κύματα για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ωστόσο οι τελευταίες ενδείξεις δείχνουν πως η μεταγραφή του εν τέλει θα ολοκληρωθεί για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κάτι που προκύπτει και από το ρεπορτάζ που έχουν και οι Γερμανοί, τονίζοντας πως ο 27χρονος εξτρέμ δεν εμφανίστηκε στην σημερινή (13/7) προπόνηση της ομάδας.

Τα mind games του Κλάους Άλοφς στην υπόθεση του Νάρεϊ κράτησαν για πολλές μέρες, παρόλα αυτά η απόφαση του ΠΑΟΚ να ανέβει οικονομικά, σχετικά με τα μπόνους, αποτέλεσε κλειδί για να μπορέσει να αποκτήσει τον ταλαντούχο εξτρέμ.

Εξάλλου, ο Νάρεϊ δεν έδωσε το «παρών» στη σημερινή πρωινή προπόνηση και ο αθλητικός διευθυντής της Φορτούνα, Κρίστιαν Βέμπερ, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Καθώς οι διαπραγματεύσεις προχωρούν, πιστεύουμε ότι είναι λογικό ο Kάλεντ να μην συμμετέχει πλέον στην προπόνηση της ομάδας».

Ο Κάλεντ Νάρεϊ είναι ακόμη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας καθώς θα πρέπει να διευθετηθούν κάποιες μικρές λεπτομέρειες προτού ταξιδέψει για την Ελλάδα. Όπως τονίζουν, «το - μέχρι πρότινος - πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Φορτούνα ήταν τα μπόνους και φαίνεται πως βρέθηκε λύση...».