Facebook Pixel Ολυμπιακός: Συμφώνησε για να... φύγει πριν τη Μακάμπι - "Χρυσάφι" σε πρωτοκλασάτο άσο του Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-19 20:04:00

Συμφώνησε για να... φύγει πριν τη Μακάμπι - "Χρυσάφι" σε πρωτοκλασάτο άσο του Ολυμπιακό!

του Παναγιώτη Νικολάου
Συμφώνησε για να... φύγει πριν τη Μακάμπι - "Χρυσάφι" σε πρωτοκλασάτο άσο του Ολυμπιακό!

Το συμβόλαιο στον παίκτη και τα σκληρά "παζάρια" με τους Πειραιώτες. Φούντωσαν οι φήμες τις τελευταίες ώρες για πώληση παίκτη στο Λιμάνι. Γιατί πλέον θα πιέσει και ο ίδιος, πόσα χρήματα του δίνουν και πόσα στον σύλλογο. Υπάρχει ακόμα απόσταση!

Ολυμπιακός: Το ενδιαφέρον τής Αλ Φαγιά για τον Τικίνιο κυριαρχεί στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, δεδομένου ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν υπολογίζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον από την αραβική ομάδα και την Μποταφόγκο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Τικίνιο τα έχει βρει ήδη με την Αλ Φαγιά και απομένει να συμβεί το ίδιο και με τους Ερυθρόλευκους, για αυτό και sportdog έψαξε να μάθει τι ισχύει με τη συγκεκριμένη ομάδα, με τον expert τού αραβικού ποδοσφαίρου, Δημήτρη Σιώρη.

Ακόμα, στην κουβέντα μας βρέθηκε και ο Καβάνι, που τον έχει στο στόχαστρό της η Αλ Νασρ, αλλά και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.



"1 εκατ. στον Ολυμπιακό για Τικίνιο - 5-6 εκατ. στον Καβάνι - Ολυμπιακό ο Πασχαλάκης"

"Μικρομεσαία ομάδα είναι η Αλ Φαγιά, εκεί παίζει και ο Ταχτσίδης, έχει κερδίσει έναν τίτλο σε τελικό Κυπέλλου, και φέτος θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Θεωρώ ότι δίνει 1 εκατ. για να αγοράσει επιθετικό, ίσως και λίγο παραπάνω, αλλά δεν θα πάρουν πολλά περισσότερα στον Ολυμπιακό. Στους ποδοσφαιριστές προσφέρουν πολλά, μπορεί στον Τικίνιο να δώσουν 2-2,5 εκατ. (στον Ταχτσίδη δίνουν 1,5 εκατ. ευρώ για παράδειγμα), αλλά στον Ολυμπιακό δεν θα δώσουν πολλά. Να θυμίσω ότι γενικά οι αραβικές ομάδες έχουν πολλές υποθέσεις στο CAS που αφορούν χρήματα, πληρωμές κ.λπ".

Τέλος, με τον Πασχαλάκη ελεύθερο, θέλω να μου πεις αν υπάρχει κάτι από το αραβικό ποδόσφαιρο.

"Δεν υπάρχει κάτι για τον Πασχαλάκη στο αραβικό ποδόσφαιρο, δεν έχουν γράψει κάτι. Με τον Ολυμπιακό διαβάζω ότι υπάρχει θέμα, στο αραβικό ποδόσφαιρο δεν βλέπω κάτι για την ώρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάλασε κλεισμένη μεγάλη μεταγραφή του ΠΑΟ - Γιατί "πάγωσαν" του Σοτέλδο - Αντί για Λιμάνι… Τουρκία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags