Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Έρχεται ο χαφ στον ΠΑΟ, σε επαφές με τον... - Ψάχνεται για συμφωνία με τον Τόρες"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-22 15:22:00

"Έρχεται ο χαφ στον ΠΑΟ, σε επαφές με τον... - Ψάχνεται για συμφωνία με τον Τόρες"

Sportdog Team
"Έρχεται ο χαφ στον ΠΑΟ, σε επαφές με τον... - Ψάχνεται για συμφωνία με τον Τόρες"

Πώς χάθηκε ο Μπλάνκο για το Τριφύλλι, οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις και ποιοι είναι οι στόχοι που έχουν ξεχωρίσει.

Κατά 90% ο Ζόνας Τορό θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού όπως αποκάλυψε στον αέρα του Over FM o Λάμπρος Γκαραγκάνης. Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» ανέφερε για τον Βραζιλιάνο ότι το συμβόλαιο του λήγει τον ερχόμενο Δεκέμβριο και ότι σε περίπτωση που έρθει, υπάρχει το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ.

Για τον Μπλάνκο ανέφερε ότι έκλεισε στην Ντνίπρο και πως το «τριφύλλι» παρατηρούσε διακριτικά την συγκεκριμένη υπόθεση.

Για την περίπτωση Σεπφ τόνισε ότι είναι ένας παίκτης που απασχόλησε την ομάδα δυο φορές. Την πρώτη φορά πριν από έναν μήνα και την δεύτερη πριν 3 εβδομάδες. Απ την στιγμή που παραμένει χωρίς ομάδα αυξάνει τις πιθανότητες για μια τρίτη προσέγγιση η οποία δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμη και μέχρι την Κυριακή.

Για τον Ρομπέρτο Τόρες επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός κοιτάζει την περίπτωση αυτή και ελπιζει να βρεθει μια κοινή συνισταμένη έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του.

Για την θέση που θα έρθει παίκτης στην ομάδα είπε πως αυτή θα είναι στα χαφ και μάλιστα ο ποδοσφαιριστής θα είναι μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Τέλος αναφέρθηκε και στα εισιτήρια του φιλικού με τον Βόλο λέγοντας ότι από σήμερα στη μία το μεσημέρι οι φίλοι των πρασίνων θα έχουν την δυνατότητα να τα προμηθεύονται ηλεκτρονικά. Μάλιστα ανέφερε ότι θα γίνει και άλλο φιλικό παιχνίδι στις 27 ή στις 28 Ιουλίου με τον αντίπαλο να μην έχει γίνει ακόμη γνωστός, ενώ στους «πράσινους» επιθυμούν η ομάδα που να αντιμετωπίσουν να είναι ξένη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags