Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πώς θα το πάρουν οι οπαδοί; - Τέλος οριστικά ο πρώτος στόχος του ΠΑΟ - Τον "έκλεψε" ομάδα έκπληξη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-23 17:35:00

Πώς θα το πάρουν οι οπαδοί; - Τέλος οριστικά ο πρώτος στόχος του ΠΑΟ - Τον "έκλεψε" ομάδα έκπληξη!

Sportdog Team
Πώς θα το πάρουν οι οπαδοί; - Τέλος οριστικά ο πρώτος στόχος του ΠΑΟ - Τον "έκλεψε" ομάδα έκπληξη!

Πάνε για άλλα πλέον οι Πράσινοι, αφού ο διακαής πόθος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμφώνησε με άλλο σύλλογο. Ελάχιστοι περίμεναν τη συγκεκριμένη εξέλιξη...

Ο Παναθηναϊκός είδε τον βασικότερο μεταγραφικό του στόχο, αυτό το καλοκαίρι, Ντομίνγκo Μπλάνκο, να γίνεται παίκτης της Ντιένπρ! Μιας ομάδας που βρίσκεται σε χώρα που είναι σε εμπόλεμη κατάσταση δηλαδή, κάτι που δημιουργεί δυσαρέσκεια σε αρκετό κόσμο.

Ούτως ή άλλως ούτε η ομάδα που προτίμησε τον παίκτη, ούτε το πρώτάθλημα της, αλλά ούτε και οι συνθήκες ευνοούν για να μην υπάρξει γκρίνια. Μην ξεχνάμε πως ο Αργεντινός άσος βρισκόταν στην αγορά ως ελεύθερος για περισσότερους από 3 μήνες από την Ιντεπεντιέντε. Αυτόν τον παίκτη έχασε το Τριφύλλι, με τους Ουκρανούς να αναμένεται να τον κάνουν δικό τους για τρία χρόνια.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στη συγκεκριμένη υπόθεση ήταν το πριμ ύψους 1.5 εκατ. ευρώ που ήθελε ο ατζέντης του παίκτη, με τον Παναθηναϊκό να... ταβανιάζει στις 500 χιλ. ευρώ. Το γεγονός όμως ότι ο Μπλάνκο έχει στενές σχέσεις με τον ατζέντη του μπλόκαρε τη συγκεκριμένη μεταγραφή και έτσι οι πράσινοι έχασαν έναν ενδεκαδάτο παίκτη, λίγες μέρες αφού είχαν αποφασίσει να μην κρατήσουν ούτε τον Γκατσίνοβιτς!

Στον Παναθηναϊκό θα προτιμούσαν να πληρώσουν... την ομάδα, παρά ένα φυσικό πρόσωπο και για λόγους κύρους και αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που η ομάδα θα πάει στα δύο ματς ζωής ή θανάτου με την Σλάβια Πράγας με τους Πέρεθ, Κουρμπέλη, Αλεξανδρόπουλο και Τσέριν στα χαφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη πρόταση για Παλάσιος - Φορτούνης "τέλος" λόγω Ολιβέιρα- Τα... έσκασε ο Τίγρης για Γαλανόπουλο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags