Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες φωτιά από παλαίμαχο ποδοσφαιριστή - "Αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ - Βαριά η φανέλα - Μεταγραφές!"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-25 01:22:00

Ατάκες φωτιά από παλαίμαχο ποδοσφαιριστή - "Αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ - Βαριά η φανέλα - Μεταγραφές!"

Sportdog Team
Ατάκες φωτιά από παλαίμαχο ποδοσφαιριστή - "Αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ - Βαριά η φανέλα - Μεταγραφές!"

Εκτός εαυτού ήταν παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά καθώς μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έριξε τα... βέλη του για όσα είδε στον πρώτο αγώνα με την Λέφσκι Σόφιας.

Μιχάλης Λεοντιάδης: Πυρ και μανία με όσα είδε στην Βουλγαρία, ήταν ο παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά, ο οποίος σχολίασε στην εκπομπή του Θανάση Δημόπουλου, στον FOCUS 103,6 την εμφάνιση του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι και την ανάγκη ενίσχυσης…

Φωνάζω εδώ και μήνες, ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να ενισχυθεί με παίκτες ποιότητας και προσωπικότητες, αλλά οι νεαροί που πήρε, δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας, εκτός εάν σκέφτονται να δουν αποτελέσματα μετά από 3 χρόνια, να μας το πουν να ξέρουμς. Το δικό μου μήνυμα, μετά την απαράδεκτη εμφάνιση στη Βουλγαρία και την ντροπιαστική ήττα, είναι ένα: Κάντε μεταγραφές τώρα! Πάρτε παίκτες με προσωπικότητα, που θα μπουν αμέσως στην ενδεκάδα, γιατί αυτοί που ήρθαν, είναι του μέλλοντος και η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι βαριά.

Εξυπακούεται ότι οι παίκτες αυτοί, και ο προπονητής, είναι υποχρεωμένοι να προκριθούν στην ρεβάνς της Τούμπας, γιατί μετά θα αρχίσουν τα δύσκολα. Ο κόσμος θα στηρίξει και έχει απαιτήσεις”, είπε ο Μιχάλης Λεοντιάδης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags